HCL.HR

The Walking Dead FPS dolazi i na Wii U ovog ožujka

Igor Belan 10.01.2013.   •   4 komentara


The Walking Dead: Survival Instinct ilitiga The Walking Dead FPS kako ga zovemo, dobio je datum izlaska u Europi zajedno s potvrdom da dolazi i na Nintendovoj novoj konzoli.

The Walking Dead: Survival Instinct, Activisionova pucačina iz prvog lica čiji je gameplay video nedavno procurio na YouTube, stiže već 29. ožujka u Europu na PC, PS3, X360, ali i na Nintendovu novu konzolu Wii U. Otkrio nam je to producent Glenn Gamble u intervjuu za DigitalSpy, a o detaljima Wii U verzije rekao je sljedeće:

“Nismo htjeli promijeniti igru jer je već bila afirmirana pa smo si postavili pitanje ‘Što možemo promijeniti u Wii U verziji?’ U tom pogledu napravili smo malo elegantniji sustav upravljanja inventarom. U Wii U verziji cijelo vrijeme imate pristup svom ruksaku pa možete izabrati koja oružja želite, možete baciti neke stvari.”

Prema ovim riječima djeluje nam kao da će Wii U verzija biti brzi port koji neće adekvatno iskorištavati potencijal next-gen konzole, no takva je i većina drugih multiplatformskih launch naslova izašlih do sada za Wii U. Svejedno, ukoliko taj inventory bude uistinu dobro osmišljen i jednostavniji za korištenje nego kod ostalih platformi, vlasnici nove Nintendove konzole mogli bi i dalje igrati najbolju verziju igre.

Postavlja se doduše pitanje koliko će igra kao takva biti dobra, jer do sada nas nije uspjela impresionirati (pogotovo ne onim jednim jedinim gameplay videom), a sumnjivo nam je i koliko malo promotivnih materijala za nju izdavač Activision dijeli s medijima – pogotovo sada kada znamo da bi ju trebali igrati već za malo više od dva mjeseca.

Inače, za razliku od Telltaleove The Walking Dead avanture koja je bazirana na stripu, ova FPS igra biti će bazirana na popularnom televizijskom serijalu.

Komentari (4)

  • Captain Crash

    10.01.2013 - 15:54

    the walking dead je to pa kakva god igra bila,prodat ce se odlicno samo od imena

    • Adam Jensen

      @Captain Crash, 11.01.2013 - 13:10

      Upravu si, evo ja ću je prvi kupit (iako nisma neki ljubitelj FPS žanra) samo zato što je po jednoj od najbolji serija ikad.

  • Black op

    10.01.2013 - 15:56

    Pa sta je ovo, sve igre izlaze u martu.Ne znam kako ce je tako brzo izbaciti jer nisu bas dugo radili a i nikakvih informacija nisu dali.

  • Captain Crash

    @LRusso465, 10.01.2013 - 18:52

    a moguce je da je odgode

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?