HCL.HR

The Witcher 3 vodi kolo novih igara za PlayStation Now

Zoran Žalac 31.05.2021.   •   1 komentara


Preko pretplate na PlayStation Now u šestom će se mjesecu moći doći do jedne od ponajboljih igara osme generacije konzola.

Ponuda dodatnih igara za uslugu PlayStation Now u šestom će mjesecu biti nešto izdašnija nego inače. Na ovu pretplatničku/streaming platformu doći će ukupno sedam igara, mahom kvalitetnih naslova, ali isto tako i onih koje je većina igrača već odigrala.

Ponudu predvodi The Witcher 3, istaknuti hit koji će se na PlayStationu Now naći u Game of the Year izdanju s još dvije ekspanzije. Slavit će se i Sonicov 30. rođendan uz trio igara: Team Sonic Racing, Sonic Mania i Sonic Forces. Baš kao i pretplatnici PS Plusa, korisnici PS Now dobit će Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown. Ostatak ponude čine indie uspješnice Slay the Spire i Car Mechanic Simulator.

Iz Sonyja su ovom prilikom također napomenuli kako su uspostavili streaming PlayStationa Now u 1080p kvaliteti za sve regije. To se odnosi na korištenje usluge na PC, PlayStation 4 te PlayStation 5 platformama. Da biste ove igre streamali na svoj PC ili konzolu, Sony preporuča brzinu od minimalno 15 Mbps-a.

Komentari (1)

  • tim

    02.06.2021 - 12:59

    Zna li se kada ce PS Now doci u Hrvatsku?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?