HCL.HR

The Wolf Among Us dobiva novu epizodu početkom veljače

ToxarE 15.01.2014.   •   5 komentara


Nakon tromjesečne pauze Telltaleov The Wolf Among Us konačno će se nastaviti u prvom tjednu idućeg mjeseca epizodom zvanom Smoke and Mirrors.

Razmaci između izlazaka Telltaleovih epizodnih pričica obično iznose po mjesec dana, no kako si je studio ambiciozno natrpao masu projekata razmaci postaju sve veći i teško je ih odrediti. The Wolf Among Us, primjerice, prvu od pet najavljenih epizoda dobio je prije točno tri mjeseca, a sve do danas Telltale nije želio otkriti ništa o drugoj epizodi, što je frustriralo mnoge jer su po izlasku prve epizode platili čitavu sezonu, a potom tri mjeseca bili u mraku. Danas je, srećom, objavljeno kako druga epizoda naslovljena Smoke & Mirrors stiže u prvom tjednu veljače.

„Druga epizoda trebala bi biti dostupna u prvom tjednu veljače. Naporno radimo sa svim našim partnerima (Xbox, PlayStation, Steam i Apple) kako bi sve koordinirali, ali dovoljno smo samouvjereni da bismo to već sada objavili. Epizoda izgleda jako dobro (kao i ostatak sezone!). Zabrinuti smo oko veće odgode za ovu epizodu, ali to je bila jedna od prilika kada se više stvari urotilo protiv nas (da ne spominjemo dodatnu odgodu radi blagdana). Neću ulaziti u detalje, ali bio je to neobičan i specifičan set okolnosti i ne očekujemo da će se to više ponoviti kako idemo dalje s ostatkom sezone.“ – poručio je predsjednik Telltalea Kevin Brune na službenom forumu.

Komentari (5)

  • mickolopi

    15.01.2014 - 14:09

    Kad je vec ovako, sacekacu jos 7 mjeseci pa odigrati sve kao covjek.

  • MaliMicek

    15.01.2014 - 15:13

    Aj aj konačno

  • maxim.x

    15.01.2014 - 15:17

    Koji uzas, jos kazem ajde necu cekati kao sa Walking Deadom da sve izade nego cu igrati epizodu po epizodu kako budu dolazile i onda skoro cetiri mjeseca kao idiot moram cekati sljedecu epizodu. Ipak cu sada pricekati da sve izade jer ovo nema smisla, vise se niti ne sjecam pola stvari.

  • DeratizatoR

    15.01.2014 - 15:40

    Ja čekam da izađu sve epizode kao što sam uradio i sa TWD season 1. Zajedno sa The Wolf Among Us čekam i drugu sezonu The Walking Dead. Nisam igrao prve epizode ove dvije igre niti sam čitao išta u vezi njih. Izvini HCL, čak ni tvoje novosti i rece o njima. 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?