HCL.HR

They Are Billions postaje veća igra, ali i ostaje duže u early accessu

Hrvoje Smoljić 18.01.2019.   •   1 komentara


Steampunk strategiju s zombijima – They Are Billions čekat ćemo duže od očekivanog, ali bi u konačnici trebali dobiti odličnu igru s uistinu hrpom sadržaja.

Steampunk strateška igra – They Are Billions se jako dobro provodi u Steamovom early access programu. Osim što je često možemo vidjeti na listi najprodavanijih igara, prate je i vrlo pozitivne kritike od strane igrača. Zahvaljujući tom uspjehu, proizvođač, Numantian Games u 2019. godini planira dodatno proširiti igrin opseg.

Tako igrači tijekom godine, uz nove mape mogu očekivati i značajno proširenje alata s kojima ih sami mogu izrađivati. To će podrazumijevati mogućnost mijenjanja igrinih pravila, izrade interaktivnih elemenata, skripti i sličnog. Te mogućnosti će im dopustiti da kreiraju scenarije na seriji od nekoliko mapa te ispričaju vlastite male priče.

Uz to,  velika vijest je ona kako proizvođač planira uvelike proširiti igrinu glavnu priču.  Ona će igračima postati dostupna tek kada izađe puna verzija igre, a trebala bi sa sobom donijeti čak 50 sati novog sadržaja. Ovo dakako znači da će se igra zadržati u early accessu duže od očekivanog. Utjeha za ovu odgodu je svakako pristup izradi ovog sadržaja i izjava kako bi Numantian Games radije bio zapamćen kao spor proizvođač koji je u konačnici isporučio odličnu, a ne prosječnu stratešku igru.

Komentari (1)

  • Dream Breaker

    18.01.2019 - 12:31

    the monsters have overtaken the city. somehow, im still alive 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?