HCL.HR

They Are Billions dobio je veliki level editor

Hrvoje Smoljić 02.12.2018.   •   1 komentara


U They Are Billions sada ćete se suočavati s milijardama zombija na bilijun različitih mapa, s obzirom na nedavni izlazak ekstenzivnog level editora.

They Are Billions je strateška igra smještena u steampunk svijet u kojem neprijateljski nastrojeni zombiji broje u bilijunima. Dolazak 12. mjeseca označio je punih godinu dana otkako je igra izašla u Steamovom Early Access programu. Proizvođač, Numatian Games, na krilima vrlo pozitivnih kritika i dobre prodaje u igru vrlo često implementira brojne nove funkcionalnosti i dodaje novi sadržaj. Tako je u posljednjem ažuriranju igra dobila punokrvni level editor u kojem igrači mogu kreirati vlastite levele i scenarije.

Kako bi prikazao mogućnosti editora proizvođač igre napravio je level imena “50 Days Challenge”, a igrači su povedeni primjerom nastavili kreirati svoje. To je dovelo do situacije u kojoj svega nekoliko dana nakon izlaska editora na Steamu možete preuzeti preko 120 novih levela. Ponuda je uistinu raznovrsna budući da sam editor otvara mogućnosti kreiranja izgleda čitavih mapa, priča, skripti i događaja koje su kreatori u potpunosti iskoristili.

S izlaskom level editora koji će osigurati konstantan priliv novog sadržaja od strane igrača, proizvođač se odlučio fokusirati na završetak glavne priče, a nada se da će igru uspjeti lansirati u proljeće sljedeće godine.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?