HCL.HR

Tomb Raider dobiva svoju službenu kuharicu da možete jesti kao Lara Croft

Zoran Žalac 13.07.2021.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


Serijal igara Tomb Raider povodom svoje 25 godišnjice dobit će službenu knjigu s receptima za hranu koju *navodno* jede Lara Croft.

U trendu je da poznati serijali iz videoigara imaju svoje kuharice, odnosno knjige s receptima za gurmanske specijalitete. Svoje kuharice već imaju Fallout, Destiny i Elder Scrolls, a na jesen će im se pridružiti i serijal Tomb Raider.

Službena kuharica za fanove Tomb Raidera u prodaju će krenuti 26. 10. 2021. po cijeni od 30 dolara. Donijet će preko 40 recepata za jela kojima se gđica Lara Croft hranila zadnjih 25 godina na svojim avanturama diljem svijeta. S obzirom na to da je Lara održala vitku liniju i da je sva prirodna bez korištenja kojekakvih suplemenata i supstanci, bit će interesantno vidjeti kakvu nam prehranu preporučuje.

Nadam se samo da jedan od recepata neće tražiti da ustrijelimo jelena kao što je to Lara učinila 2013. godine kako bi se prehranila nakon brodoloma na stranom otoku.

Osim recepata za jela, Tomb Raider: The Official Cookbook and Travel Guide obećava i vodič za putovanja u zemlje koje je Lara posjetila tijekom zadnjih 25 godina.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • nemessis

    13.07.2021 - 18:12

    Ispravak navedenog angelina vec duzi niz godina vodi borbu sa poremećajem prehrane to jest sa anoreksijom, cak jednom prilikom je došla u tolko kritično stanje da su je morali hranit preko sonde….. tako da NE hvala njezinoj knjizi

  • GAMERWORLD

    16.04.2023 - 00:15

    Samo redovna fizička aktivnost i zdrava prehrana za vitku liniju.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?