HCL.HR

Sve Tomb Raider igre su na popustu do 80%

Zoran Žalac 03.05.2023.   •   2 komentara


Igrači na Steamu do 8. 5. na popustu mogu pronaći sve igre iz serijala Tomb Raider. Popusti sežu do 80%, a cijeli serijal može se nabaviti za svega 42 eura.

Steam ima dobru ponudu za sve ljubitelje avantura Lare Croft i one koji to žele postati. Sve Tomb Raider igre koje su ikada izašle na PC trenutno su na popustu sve do idućeg tjedna, 8. 5. Odlična je to prilika da nabavite neke igre koje vam možda fale, pogotovo jer one starije igre do 2012. godine koštaju manje od jednog eura po komadu.

Dodatnu uštedu možete ostvariti kupovanjem više igara u paketu. Cijeli serijal tako se može nabaviti za samo 42,13 eura, a to uključuje ukupno 15 igara i sva proširenja za njih. To jest, skoro sva proširenja – fali ipak The Lost Artefact ekspanzija za Tomb Raider 3, ako ćemo cjepidlačiti.

Komentari (2)

  • Agent

    03.05.2023 - 11:56

    Dobra punuda za onog tko nije uzeo noviju trilogiju na epicu kad je bila besplatna. Za mene bi vrijedilo kad bi mogao izbacit tu trilogiju.

  • Logicni

    03.05.2023 - 13:44

    Definitivno cu bacit pogled. Imam dosta Tomb Raider igrica u libraryu ali mi sigurno fale jos dvije, tri, ako ne i vise 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?