HCL.HR

Tony Hawk’s Pro Skater 5 multiplayer je, pa, isti kao i singleplayer?

Zoran Žalac 22.09.2015.   •   2 komentara


Skejtanje s drugim igračima preko mreže u novom Tony Hawk’s Pro Skateru sudeći po prvom prikazu izgleda pomalo sterilno.

Tony Hawk je dominirao skejterskim igrama prije nekih deset godina. Vremena su se od tada, međutim, podosta promijenila. Singleplayer komponenta izgubila je prioritet u kompetitivnim igrama tako da je developer Robomodo za povratak Tony Hawka u Pro Skateru 5 morao osmisliti nove oblike multiplayera za mrežno igranje. Do sada ih nismo imali prilike vidjeti na djelu nego smo samo slušali o njima. Međutim, stigao na je i prvi prikaz gameplaya u multiplayeru.

Istina da se ovdje ne radi o traileru već o Gamespotovoj montaži, ali bez obzira na to, treba reći da skejtanje u društvu djeluje… pa, kao i bez njega? U videu tako nemamo prilike vidjeti nikakvu suradnju među igračima, a kako je sve savršeno – bez udaranja, upadanja i sličnoga, postoji šansa da će igrači u igri prolaziti svojim skejterima jedan kroz drugoga. Potvrdu za to nemamo, ali prema ovome tako nam se čini. A bez pravog kontakta među skejterima ostaje samo pitanje što će to igra u multiplayeru zapravo ponuditi. Jer nekakve sustave korisničkih izazova, ala Autolog iz NFS-a, ovdje jednostavno ne vidimo.

Tony Hawks Pro Skater 5 izlazi 29. ovog mjeseca za PlayStation 4 te Xbox One.

Komentari (2)

  • lucho-CRO

    22.09.2015 - 20:47

    Steta bacit pare na ovo, nit igrivost na nekakvom realnom nivou nit graficki impresivno, ovo to bude igrao ili je veliki fan koji ujedno i skejta ili je budala.. Kakvo mi sranje dobijemo ub2015. godini kad je gaming zazivio ako zbog niceg drugog onda zbog grafike na koju osobno ne gledam puno al ljudi realno kazem kako stvari stoje..sramota jer mogli su ovo napravit da svatko pozeli ovo zaigrat. Peace

  • 573N70R

    23.09.2015 - 14:29

    Treba novi Underground, neka luda priča i složiti kontroliranje slično Skate-u. Tu su mape male, i izgledaju dosadno poput slaganje svojeg parka u starijim serijalima.. Poput HD reciklaže.. Sorry Tony, al ekipa koja se sječa Pro Skatera-a je odavno na poslu i živi sa ženom 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?