HCL.HR

Total War: Medieval 2 dolazi na mobitele i tablete

Zoran Žalac 19.01.2022.   •   2 komentara


Još jedna igra iz serijala Total War završit će na mobilnim platformama, odnosno Android te iOS sustavima.

Prije šest godina strateški je hit Total War: Rome završio na iPad tabletima. Zatim je 2018. prebačen i na mobitele. Najvećim fanovima vjerojatno je bogohulno igrati Total War na ičemu drugome osim na PC-ju, ali Total War: Rome začudo je bio dobro prihvaćen na mobilnim platformama. Toliko dobro da na mobitele stiže još jedan dio serijala.

Sega je najavila kako u proljeće 2022. na Android te iOS platforme dolazi Total War: Medieval 2. Šesnaest godina stara igra na mobilne će platforme biti prebačena “u punoj verziji bez kompromisa”, kaže izdavačka kuća SEGA. Za taj posao angažirali su studio Feral Interactive, koji je radio na prebacivanju Total War Romea na mobilne platforme.

Komentari (2)

  • klistwood

    19.01.2022 - 14:05

    Rome Total War definitivno u top 10 najdrazih igrica,jos ga pokrenem barem jednom godisnje i zavrsim kampanju(na PCu naravno),pozdravljam i dolazak Medievala na mobitele al na mobu mi nema to taj fealing ko na kompu,ni priblizno.

  • Timmy20

    20.01.2022 - 07:10

    Na mobu igram Call of War, strategija u realnom vremenu između drugih igrača. Super stvar, ne zahtjeva da stalno visiš, kretanje jedinica traje po par sati, napadi po par sati – više se radi o taktičkom nadmudrivanju s obzirom na strukturu terena i količinu vojske.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?