HCL.HR

Treći patch za Total War: Rome 2 donosi 140 poboljšanja

Renato Pedišić 03.10.2013.   •   5 komentara


Novi, treći po redu patch za Total War: Rome 2 trenutno je dostupan, a unutar igre popravlja preko 140 propusta od kojih su najbitniji oni vezani uz brzinu multiplayera.

Total War: Rome 2 je u suštini sasvim kvalitetna i zabavna igra koja je u startu bila pokvarena mnoštvom propusta radi kojih je platila najtežu kaznu – na nju se srušila sva ogorčenost internet ratnika, koji su igru popljuvali do te razine da je cijela stvar postala pomalo apsurdna.

No, stvari su se ubrzo popravljale, a nova, treća zakrpa za igru donijela je preko 140 poboljšanja čiju punu listu možete pročitati ovdje. Najbitnije poboljšanja vezana su uz multiplayer segment igre, pa će sada online mečevi varirati po brzini, prilagođavajući se mogućnostima igrača s najsporijim internetom i najslabijim računalom. Uvedeni su i popravci oko optimizacije igre, a ustaljen je i framerate uz brdo drugih sitnih popravaka i poboljšanja.

The Creative Assembly trenutno radi i na četvrtoj zakrpi za igru, koja bi uskoro trebala ući u beta testiranje, a naše početne dojmove i iskustvo s novim Total Warom zabilježili smo u gameplay komentaru kojega možete pogledati u nastavku.

Komentari (5)

  • LukaMagnus

    03.10.2013 - 18:11

    A recenzija će kad? Za Božić? 😀

    • Mesko1

      @LukaMagnus, 03.10.2013 - 19:04

      Za Uskrs čini se

    • Ementaler

      @LukaMagnus, 04.10.2013 - 08:21

      Malo prije 🙂 (vjerojatno danas, napisana je već, samo čeka uređivanje i objavu).

  • Budoka

    03.10.2013 - 22:23

    vi HCL-ovci ste malo popustljvi prema CA ili niste doživjeli tu neigrivost Rome-a kakav je bio kad je izašao. Za ljude koji su imali problema a nekako sam skloniji vjerovati da ih je bilo puno više nego šta je sam CA prikazivao rekavši jednom da ih je samo 2% xD – e to je apsurd, jer kad imaš na portalima i forumima ljude koji kažu da je neigrivo ili gotovo neigrivo spram onih kojima je sve livada u omjeru 20:1 onda je sve jasno. Nisu ljudi protestirali zbog par bugova i glicheva, nego zbog totalne neigrivosti koju su doživjeli (myself included). Kad daš 300-400 kuna za nešta što uopće ne funkcionira, normalno da si lud i apsolutno ništa ti ne znači to šta nekom drugom radi sjajno. Stvari su nakon 3. patcha bitno bolje no još uvijek ima dosta toga za popravit. Preporučam recenziju AngryJoe-a za sve one koje zanima s tim da imate na umu da je to bilo prije patcheva. Lp

  • kuky90

    04.10.2013 - 18:10

    Još samo 10 takvih i mogu izdati igru.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?