HCL.HR

Trials Fusion napokon dobio mrežni multiplayer

Zoran Žalac 26.01.2015.   •   1 komentara


Novo ažuriranje za akrobatski motociklizam Trials Fusiona igri dodaje tri multiplayer moda u kojima se može natjecati osmero igrača.

Ako su vam čak i uz hrpu DLC proširenja dosadila samostalna natjecanja u prošlogodišnjem Trials Fusionu, obradovat će vas besplatno ažuriranje koje u igru donosi mrežni multiplayer. Kompetitivnost Trials Fusiona do sada je funkcionirala na principu leaderboardsa, no nakon ovog dodatka igrači će moći pristupiti klasičnom multiplayeru kroz tri moda.

Prvi je Online X-Supercross, utrkivanje po dvije runde na dvije nasumično odabrane staze. Pobjednik ovog moda je onaj koji skupi najviše bodova – utrkivanjem i izvođenjem vratolomija. Nadalje, tu je mod Private Games u kojemu je moguće odabrati stazu i određene parametre utrke na njoj, poput gravitacije ili brzine motocikla.

Naposljetku, tu je isti takav mod, ali uz mogućnost emitiranja ili promatranja utrke. Svi modovi podržavat će do osmero igrača u PC, XB1 i PS4 verzijama, dok će u X360 verziji sudjelovati najviše četvero igrača.

Osim ovog ažuriranja, sutra za Trials Fusion stiže i do sad najveće proširenje. Četvrti DLC zvan Fire in the Deep donosi 11 novih staza, 27 novih izazova, nove achievemente te niz dodataka za stvaranje vlastitih staza u editoru.

Komentari (1)

  • Megakmica

    26.01.2015 - 10:38

    Da,samo kakav,pet staza i samo Supercross mod,odustao sam od te igre,najgore potrošenih 15€.U normalnoj karijeri ima premalo staza a one Extreme su za uništenje stvari oko sebe u sobi.Trials Evolution je puuuno zabavnija igra.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?