HCL.HR

Trine 2: Complete Story stiže na Playstation 4

Ante Malenica 29.10.2013.   •   0 komentara


Launch postava Playstationa 4 bogatija je za još jedan naslov – iz Finske stiže vijest kako će Trine 2 biti dostupan na novoj Sonyjevoj konzoli, vjerojatno već od prvog dana.

U slučaju da ste prednaručili PlayStation 4 i ritualno se spremate drugu polovicu studenog provesti kao špiljski pračovjek usred polarne zime s blagodatima 21. stoljeća poput električne energije, next-gen konzole i velikog TV-a, vjerujemo da će vas obradovati dolazak Trinea 2 na novu Sonyjevu konzolu.

Prema riječima developera, igra bi trebala biti dostupna isključivo digitalno na PlayStation Storeu već od prvog dana dostupnosti nove plejke, no to još nije 100% sigurno. Ako će kasniti koji dan, oprostit ćemo im, taman da odigramo onu “skromnu” postavu launch igara.

U redu, pitate se sigurno što će novog dobiti PS4 igrači? Pa prije svega… bolju grafiku! A što bi vi?

Dobro, naći će se tu još dodatni leveli, naknadno objavljen sadržaj koji smo dobili putem DLC-ova, podrška za 3D te ono o čemu svi gameri vole brujiti u zadnje vrijeme kada je u pitanju next-gen – 1080p rezolucija te 60 fps framerate. Uzevši u obzir koliko je vizualno lijepa ova igra, vjerujemo kako će vlasnici PS-a 4 uživati u svakom dodatnom atomu vizualne ljepote koje su u igru ubacili Finci.

Trine 2 je trenutno dostupan za PC, PS3, X360 i Wii U platforme, a ako vas zanima o kakvom se zapravo naslovu radi, preporučujemo bacanje oka na našu informacijama bogatu video recenziju.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?