HCL.HR

Tropico 5 dobio gameplay trailer

Stjepan Fikter 07.03.2014.   •   5 komentara


El Presidente je ponosan što je Kalypso Media pripremio gameplay trailer za peti dio ovog city building serijala koji će po prvi puta predstaviti kooperativni i kompetitivni multiplayer.

Kalypso Media omogućit će nam da početkom ljeta zasučemo rukave i uživimo se u ulogu El Presidentea u kojoj ćemo razvijati i proširivati svoju dinastiju na udaljenom Karipskom otoku od ranog kolonijalizma pa sve do metropolisa budućnosti. Kako će to izgledati, pogledajte u priloženom traileru.

Tropico 5 također će predstaviti novi set izazova uz napredne trgovačke mehanike, tehnološka i znanstvena istraživanja te po prvi puta u serijalu – kooperativni i kompetitivni multiplayer do četiri igrača. Igra će biti dostupna na PC-u, Mac-u, Linuxu i X360 konzoli, dok će PlayStation 4 verzija izaći nešto kasnije.

Komentari (5)

  • rokonja

    07.03.2014 - 13:37

    pa i sviđa mi se, mislim bolje od SC.

  • MoGaming

    07.03.2014 - 14:15

    ovo " te po prvi puta u serijalu – kooperativni i kompetitivni multiplayer do četiri igrača" je ključna riječ za još jednu tragediju u city-build žanru.Može li ijedan žanr ostat pošteđenj glupavih co-op modova.Lijepo doba singleplay offline igara je iza nas izgleda,dobrodošli u doba gdje je bitnija mogucnost share i like od same igre 🙂

    • mcrne

      @MoGaming, 07.03.2014 - 15:26

      Osim toga mi se ne sviđa i sve veći broj platformi za koje se igra radi. Znam da su i prethodne igre bile dostupne za Xbox, ali se bojim da ne krenu u nekom smjeru da igra bude još jednostavnija (iskreno, Tropico nikad nije bio nešto kompliciran…) zbog optimiziranja za igranje kontrolerom umjesto mišem. A i nije mi jasna logika – radi se za last-gen Xbox 360 i aktualni PS4, ali ne i za Xbox One i PS4?!

    • goldfinger

      @MoGaming, 07.03.2014 - 15:29

      Bravo za komentar,jer je točno tako..(+)

    • buze

      @MoGaming, 08.03.2014 - 09:13

      evo ti + za ovaj komentar 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?