HCL.HR

Tvorac Papers, Pleasea najavio novu igru

ToxarE 26.05.2014.   •   2 komentara


Nova igra Lucasa Popea, tvorca originalnog naslova Papers, Please, bit će nazvana The Return of the Obra Dinn te smještena na trgovački brod u 1808. godini.

Indie naslov Papers, Please prošle nas je godine iznenadio pruživši nam zanimljiv zaplet u inače monotonom poslu carinika. Nešto slično sprema nam se i u novoj igri Lucasa Popea, koju je developer upravo najavio. The Return of the Obra Dinn je 3D avantura iz prvog lica, odrađena u potpuno crno-bijelim tonovima po uzoru na stare Mac igre. Radnjom će biti smještena na trgovački brod u 1808. godini.

„Ovo će biti veoma drugačija igra od svega što sam dosad napravio. Želim eksperimentirati s rendriranjem, pričom i nekoliko tehničkih stvari. Trenutno imam samo okvirnu ideju o radnji, nadam se napraviti uvjerljivu misteriju s napetošću i preokretima u skučenom prostoru starog trgovačkog broda. Neće to biti tipična „pokupi stvari i traži tragove“ struktura, igra će sadržavati i pomalo cool kvaku u gameplayu.“

Pope navodi kako će mu trebati oko pola godine da dovrši igru. Platforme nisu najavljene, no jasno je da ćemo je vidjeti na PC-u, a na konzolama možda poslije, ukoliko doživi isti ili pak veći uspjeh od Papers, Pleasea.

Komentari (2)

  • Gamedesigner47

    26.05.2014 - 15:34

    Jedva cekam,Papers Please je bila interesantna igra,nadam se da ce se potruditi da napravi jos bolju od P-P,

  • markogal

    26.05.2014 - 15:53

    je li to samo meni ili drugima ne radi home stranica portala?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?