HCL.HR

Tvorci Everspacea će na Gamescomu otkriti još jednu igru smještenu u svemiru

Hrvoje Smoljić 14.08.2019.   •   2 komentara


Tvorci Everspacea, Rockfish Games na Gamescom donosi još jednu igru smještenu u svemiru, a trebala bi biti daleko otvorenija i veća od njihovog prvijenca.

Everspace je jedinstvena igra smještena u svemiru. Naročito zbog određene doze roguelike mehanika gdje je smrt dio sustava napredovanja. Očito je kako proizvođaču Rockfish Games leže svemirske igre pa će i njihova sljedeća igra biti smještena u hladnim prostranstvima.

Iako glasine o novoj kruže već neko vrijeme, studio je danas na svom Twitteru potvrdio kako su one istinite. Kažu kako su unatoč dobrim kritikama uvidjeli kako obožavatelji Everspacea žude za drugačijim tipom svemirske igre. Glavna želja većine igrača bila je mogućnost slobodnog istraživanja otvorenog svemira, ali i prisutnost nešto klasičnijih RPG mehanika i progresije.

U skladu s tim, Rockfish se odlučio napraviti upravo takvu igru te ju upakirati u spektakluarno audiovizualno ruho kakvo je imao i Everspace. Obećavaju kako će svemir izgledati ljepše nego ikad, a igrači će moći otkrivati anomalije, upoznati neke čudnovate vanzemaljce te se suočiti s brojnim neprijateljima u vječnoj potrazi za boljim lootom.

Puno otkrivanje zakazano je na datum 19.08., točnije, na ovogodišnjem Gamescomu koji ćemo i ovdje na HCL-u budno pratiti.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • deanHR

    15.08.2019 - 06:57

    Ok igra ali nekako me više zanimaju sim svemirske igre.

  • Anthemm

    15.08.2019 - 15:08

    A jbt, mislio sam da su trailer izbacili, a to je samo teaser :/

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?