HCL.HR

Tvorci Fallout: New Vegasa rado bi prihvatili izradu novog Fallouta, ali odluka nije njihova

Zoran Žalac 17.10.2022.   •   4 komentara   •   Industrija videoigara


Šef studija Obsidian Entertainment izjavio je kako uopće nije upitno bi li njegov tim htio ponovno raditi na serijalu Fallout.

Sad kad je franšiza Fallout u vlasništvu Xboxa, jednako kao i studio Obsidian Entertaintment koji je kreirao Fallout: New Vegas, postoje teoretski uvjeti da postapokaliptični serijal ponovno dođe u ruke te ekipe. I šef studija, Feargus Urquhart, ne bi imao ništa protiv toga.

“Ako bismo ikad više dobili priliku kreirati još jednu Fallout igru, učinili bismo to. Uopće nije pitanje bismo li pristali na to, pitanje je samo hoće li se ta prilika ukazati.” – izjavio je Urquhart za DualShockers.

Doduše, ako se ta prilika i ukaže, na Obsidianov bismo Fallout čekali podjednako dugo kao i na onaj Bethesdin. Ekipa trenutno radi na dva velika projekta: Avowed i The Outer Worlds 2, tako da nije izgledno da imaju resursa za još nešto – barem ne za neki veliki projekt.

S druge strane, postoji šansa da se Fallouta uhvati ekipa InExilea, zaslužna za serijal Wasteland iz kojega je Fallout i potekao. Ništa još nije potvrđeno i 25. obljetnica Fallouta prošla je bez najava novih igara.

Komentari (4)

  • Iron666

    17.10.2022 - 18:42

    Outer Worlds mi je bio solidan. Možda sam očekivao previše, ali nije mi bio neko RPG remek dijelo. Solidinih 70-75 od 100 bi mu dao. U svakom slučaju, užasno me zanima ovaj “Avowed” ✌️

  • Veles

    17.10.2022 - 18:53

    Malo vjerovatno da će dobiti priliku da rade novi Fallout, upravo zato i jesu izmislili novu igru, koja je Fallout u svemu osim u nazivu

  • Dick Johnson

    17.10.2022 - 20:27

    Ajmo uncle Phil, just do it!

  • Bojko

    17.10.2022 - 22:28

    U kakvom ludom svijetu živimo?! Postoji mogućnost da originalni tvorci Fallouta, nakon 25 godina, rade na njegovim nastavku koji je u rukama druge kompanije. Vjerujem da bi InExile i Brian Fargo to objeručke prihvatili… i razvalili.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?