HCL.HR

Tvorci igre Remember Me rade na RPG naslovu

Zoran Žalac 29.11.2014.   •   0 komentara


Francuski developer Dotnod priprema još jednu igru uz već najavljeni projekt Life is Strange, a ovoga puta navodno se radi o RPG naslovu za konzole aktualne generacije.

Sjećate se igre Remember Me? Ironično, mnogima će trebati nešto druže vremena da je se sjete kada čuju taj naziv. Uglavnom, tvorci te „igre s futurističkim neo-noir Parizom“ rade na novom projektu. Možda ste takvo što već čuli ranije ove godine, i zaista jeste. No, tada je u pitanju bio projekt epizodne avanture Life is Strange, koji je još uvijek u razvoju i od inicijalne najave o njemu nismo čuli više ni riječi.

Ovoga puta, međutim, novi projekt je neimenovana igra koju se smješta u RPG žanr i na aktualne konzole (PS4, Xbox One). Otkriveno je to mrežnim oglasom kojim francuski tim Dotnod traži game/level dizajnera sa iskustvom rada na RPG/ARPG projektima. U ovom trenutku samo Dotnod zna što se kuha u tom loncu, no tko zna – možda premijerno otkrivanje igre dočekamo uskoro. I pod tim mislimo za nekih tjedan dana. Mudri Lisac kaže da otkrivenja i curenja u industriji videoigara nikad nisu sasvim slučajna.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?