HCL.HR

Tvorci igre Spec Ops: The Line najavili su novu pucačinu zvanu The Cycle

Zoran Žalac 20.03.2019.   •   6 komentara


Epic Games Store ugrabio je još jednu ekskluzivu – i to onu za koju do sada nismo ni znali. Najavljena je PvPvE igra zvana The Cycle.

Epic Games Store lagano se popunjava vrlo sličnim igrama. Prvo imate Fortnite, uskoro dolazi Dauntless, a nešto između to dvoje zove se The Cycle. Radi se o pucačini na kojoj rade tvorci kultnog naslova Spec Ops: The Line. Oni nas sada odvode na strani planet zvan Fortuna III gdje moramo izvući živu glavu u PvPvE formatu protiv drugih “Prospectorsa”, kako se igrače naziva.

Igra se može igrati solo ili kooperativno, bazira se na mečevima što znači da ima i malo battle royale naravi, ali to nitko javno ne smije reći. Znamo samo da će svaki meč imati top ljestvicu igrača po bodovima – ako rješavate različite zadatke onda sakupljate bodove, no čini se kako za to imate jednu šansu.

The Cycle je najavljen za PC platformu, a prvo testiranje održat će se krajem mjeseca. Ako igra poživi, možda se nađe i na konzolama.

Komentari (6)

  • bozicni_zeko

    20.03.2019 - 21:10

    Ma, ono trebaju priču opet neku ludu napraviti. SOTL je potpuna ludnica po tom pitanju a krenuo sam je igrati na x360 iz neke dosade. Ova igra me ipak ne interesira previše makar mislim da je dobra. Samo nije za mene, ne bez priče jer ima mali milijun ovakvih igara ili bolje reći sličnih njoj.

  • vragec25cro

    20.03.2019 - 21:48

    Dobio negdje free SOTL,zaboravio gdje,samo znam da sam ju završio u komadu 🙂 6-7 h s malim pauzama za jelo.

  • Danijel_01

    21.03.2019 - 00:17

    Izasao je novi trailer za ETS 2, Izgleda da ce ubaciti Balkan!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=oRYvt79bFEU

  • Artyom

    21.03.2019 - 01:42

    Sad svi pokušavaju uspjeti radeći ovakvu glupost od grafike. (A to je samo kratkotrajna senzacija koja samo što nije prošla).

    • Sinek

      @Artyom, 21.03.2019 - 08:06

      manjim studijima s ograničenim resursima je zgodnije gađati nešto ovakvo nego nekakav fotorealizam. to što kažeš da glupost je čisto subjektivno a da je kratkotrajna senzacija je jednostavno netočno, ovakve igre se rade “oduvijek”

    • Artyom

      @Sinek, 21.03.2019 - 23:03

      Ma joj… mislim da razumiješ što sam htio reći, i znaš da je to tako…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?