HCL.HR

Tvorci Ninja Gaidena rade na potpuno novoj igri Wanted: Dead

Matej Brus 07.10.2021.   •   1 komentara


Wanted: Dead nova je hack’n’slash pucačina od tvoraca Ninja Gaidena, smještena u tamnoj budućnosti gdje nitko nije siguran.

Razvojni tim 110 Industries prije nekoliko je dana predstavio potpuno novo ime na gaming sceni. Wanted: Dead je pucačina u trećem licu, puna akcije i adrenalina. Igra je inspirirana franšizama Devil May Cry i Bayonetta, što znači da će uz uzbudljivo napucavanje imat zanimljiv i dubok pristup u prisnim borbama.

Posebno zanimljiva mehanika koju valja istaknuti jest ta da ćemo negativcima moći otrgnuti udove, nakon čega će se napadi tih negativaca promijeniti ovisno o tome koji udovi im nedostaju.

Wanted: Dead donosi nam svijet u kojem dobivamo priliku vidjeti tamnu i opasnu verziju tehnološki naprednog Hong Konga. U tom svijetu opstaju samo najjači, osobe poput poručnice Hanne Stone, voditeljice takozvanog Zombie Squada, koja je ujedno i protagonistica Wanted: Deada. Uz borbe pune kaosa i akcije, Wanted: Dead imat će i strateški element. Između svake misije Hanna Stone će provodit vrijeme u policijskoj postaji gdje će moći jesti i piti i tako primijeniti različite statuse.

Trenutni okvir izlaska igre je 2022. godina, a očekujemo ju u verzijama za PC, PlayStation 5 te Xbox Series X/S.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • mili1985

    07.10.2021 - 15:07

    Pff. Raiden je sjekao lubenice i helikoptere još prije desetak godina.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?