HCL.HR

Tvorci Top Elevena najavili MOBA igru Spellsouls: Duel of Legends

Zoran Žalac 23.01.2017.   •   2 komentara


Beogradski studio Nordeus najavio je soft launch svoje nove mobilne igre zvane Spellsouls: Duel of Legends koja spaja najzabavnije elemente PvP-a i strateških igara.

Spellsouls igra

Nakon što je pokorila industriju mobilnih igara svojim Top Elevenom, ekipa beogradskog razvojnog studija Nordeus zadala si je novi izazov. Počevši s 2017. godinom žele se probiti i u žanru MOBA igara, a to će učiniti uz novu mobilnu igru zvanu Spellsouls: Duel of Legends.

Riječ je o igri koja pripada MOBA žanru, ali se bazira na kartama. Cilj joj je spojiti intenzitet PvP borbi u stvarnom vremenu s kompleksnošću strateških igara. Radnjom je smještena u fantazijski svijet, točnije rečeno drevno kraljevstvo Eldonia u kojemu je u tijeku otimačina za herojske moći. Po dva heroja suočavaju se međusobno u trominutnim mečevima koji zahtjevaju pažljivo planiranje, inovativnu taktiku i dobro tempiranu strategiju.

Povodom predstavljanja igre CTO i suosnivač Nordeusa Ivan Stojisavljević izjavio je sljedeće:

Spellsouls je izgrađen na našem umijeću u kompetitivnom gejmingu i s ciljem da igračima pružimo pravu kombinaciju žanrova – balans između akcije i strateške umješnosti. U Spellsouls smo utkali mnogo znanja i stručnosti koje smo stjecali godinama razvijajući i unaprjeđujući Top Eleven, kao i ostale igre; a AAA produkcija i visoka angažiranost igrača su nam dva najveća prioriteta.

Spellsouls je u razvoju bio protekle dvije godine, a trenutno je u soft launch fazi. Dostupan je za iOS uređaje u osam zemalja među kojima su Hrvatska, Norveška, Švedska, Nizozemska, Kanada, Tajvan, Australija i Novi Zeland.

Komentari (2)

  • YeYa

    23.01.2017 - 17:15

    Igrala sam malo top eleven i fora je igra. Pobrisala sam ju jer zahtijeva 24-satno ulazenje i pracenje dogadaja. Bas me zanima sto ce nam sljedece ponuditi 😀

  • EdoShupak

    23.01.2017 - 18:33

    MOBA na fonu/tabletu je najveca budalastina ikada.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?