HCL.HR

Twitch će imati svoju dodjelu nagrada za najbolje igre

Zoran Žalac 22.08.2020.   •   3 komentara   •   Industrija videoigara


Najveća platforma za streaming igara, Twitch, od ove će godine održavati svoju ceremoniju dodjele nagrada za najbolje igre.

Osim starosjedilačkih dodjela nagrada za najbolje videoigre, kao što je naš Zlatni Dabar, u zadnje se vrijeme javlja sve više novih. Tako će i streaming platforma Twich od 2020. imati svoj Chat’s Choice Awards.

Koncept ove dodjele nagrada ipak je malo drugačiji. Nagrađuju se između ostaloga igre koje još nisu ni izašle, igre koje je najzanimljivije gledati te najave igara koje su se dogodile na Twitchu. Da stvari budu još smušenije, neće to biti jedna dodjela nagrada, nego će svaki streamer na Twitchu moći organizirati svoju ceremoniju na kojoj će njegovi gledatelji glasati za nominirane igre. Samim time, neće biti ultimativnih pobjednika – svi su pobjednici čim su nominirani!

Nagrade će se dodijeliti 3. 9. u ukupno 14 različitih, ali zapravo vrlo sličnih kategorija. Jedna od simpatičnijih je kategorija najbolji spasitelj od karantene. Iako među nominiranima ima igara koje su izašle ove godine, poput Valoranta, Fall Guysa, Ghost of Tsushime i The Last of Us Part II, moglo bi se lako dogoditi da Twitcheve nagrade pokupe ili stare igre, poput GTA 5 i League of Legendsa, ili igre koje do devetog mjeseca neće ni izaći, poput Cyberpunka 2077 i Halo Infinitea.

Punu listu nominiranih možete provjeriti ovdje.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • Allastor Cota

    22.08.2020 - 14:45

    Htio sam prvi komentirat

    • XLBanana

      @Allastor Cota, 22.08.2020 - 15:25

      Uspeo si. 👍

  • XLBanana

    22.08.2020 - 15:25

    Pa dobro, zanimljivo je i to videti.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?