HCL.HR

Nije šala, prijateljima za rođendan moći ćete dati poklon karticu za Twitch

Zoran Žalac 12.05.2020.   •   4 komentara   •   Zanimljivosti


Od sada i Twitch ima svoje poklon kartice – virtualne, za sada samo na području Sjeverne Amerike. No, veselje uskoro dolazi i nama.

Znate ono kad vam se ne da zamarati s izborom poklona za nekoga pa mu umjesto novca kupite poklon karticu pojedine trgovine (ili više trgovina)? E isto će se ubuduće moći pokloniti i na Twitchu. Najpopularnija platforma za streaming videoigara predstavila je svoje virtualne poklon kartice koje dolaze s različitim porukama za različite namjene: za rođendane, mature i tome slično. I može ih se kupiti u vrijednosti od 25, 50, 100 ili 200 dolara.

Onaj tko dobije Twitch poklon karticu može taj iznos potrošiti na nekoliko stvari. Primjerice, može se pretplatiti na određeni kanal kako bi podržao svog omiljenog streamera, može kupiti interaktivne Bitove ili se riješiti promidžbenih poruka za 9 dolara mjesečno. I onda, dakako, s prijateljem i dalje provoditi vrijeme na Twitchu, kao i prije poklon kartice.

Za sada su Twitch poklon kartice najavljene samo za tržište Sjeverne Amerike, no neće ostati ekskluzivne za tamošnju publiku nego će malo kasnije doći i kod nas u Europu.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • SanKa

    12.05.2020 - 15:31

    kako glup i useless poklon

    • marko1106

      @SanKa, 12.05.2020 - 21:11

      pa ja isto ne znam. nekad pomislim možda samo ja ne vidim smisao možda to tako mora biti. Kao što u Kauflandu, Plodinama, Pevecu i šta ja znam ima poklon bonovi od 50, 100 ili 200 kn. I gledam u to svaki puta na kasi i mislim si wtf. Idem kupiti bon za 100kn da nekom poklonim da potroši taj bon tamo. Pa onda idem dati 100kn toj osobi. Ali onda si opet mislim da se mogu kladiti da ljudi kupuju jer u protivnom ne bi bili u izboru.

  • gola_sam

    12.05.2020 - 18:00

    hahaha vecu glupost nisam cula odavno

  • XLBanana

    13.05.2020 - 14:11

    Glupost

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?