HCL.HR

Twitch počeo prodavati igre, početna ponuda sadrži 50 naslova

Zoran Žalac 05.04.2017.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Najpopularnija usluga za emitiranje igara odnedavno je i virtualni dućan u kojemu možete kupiti igre te dodatne sadržaje za njih.

Twitch

Ako prilikom gledanja nekog streama na Twitchu dobijete ponudu da kupite igru koju gledate, nemojte se iznenaditi – Twitch od sada prodaje igre za PC. U ponudi za sada ima pedeset igara, većinom starijih, no ima tu i novijih Ubisoftovih hitova kao što su For Honor i Ghost Recon: Wildlands. Kupljene igre mogu se pokrenuti pomoću desktop aplikacije za Twitch ili putem eksternog klijenta kao što je Uplay.

Svaka kupnja u vrijednosti iznad pet dolara korisniku donosi “kutijicu” s nasumičnim virtualnim predmetima uključujući smajlije, značke za chat i sl. Cijene igara za sada su izražene isključivo u američkom dolaru, no Twitch obećava da će uskoro uvesti i ostale svjetske valute.

Prema ranije objavljenom planu, 70% vašeg novca ide tvorcima igre, a ostali postotak ubire Twitch. Ukoliko igru kupite gledajući streamera koji je partner s Twitchem, taj streamer dobiva 5% od ukupnog iznosa same igre.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?