HCL.HR

Probajte izgovoriti ime ove igre: PVKK: Planetenverteidigungskanonenkommandant

Stjepan Fikter 21.06.2024.   •   4 komentara


Ideja za PVKK zvuči kao ideja za još jedan simulator, ali se zapravo radi o igri u kojoj možemo slijepo vjerovati režimu dok kontroliramo i pucamo iz ogromnog topa ili propitkivati zapovijedi koje dobijemo.

U tijeku je interplanetarna invazija, a naš posao je upravljati ogromnim topom unutar kontrolnog bunkera. PVKK: Planetenverteidigungskanonenkommandant pokazat će nam kako će upravljati masivnim oružjem, a osim pritiskanja različitih tipki, povlačenja poluga te namještanja brojčanika bit će tu i drugih elemenata ovog preciznog posla. Tako ćemo se morati se brinuti za generatore, pratiti stanje na nebu, analizirati prijetnje, računati paljbene putanje i na kraju izvršiti precizne procedure aktiviranja paljbe vršeći interakciju unutar retro tehnološkog kokpita.

Kad se stanje na nebu smiri, tad ćemo imati prilike za održavanje i poboljšavanje našeg životnog prostora. Osim toga, nije sve tako crno i bijelo u ovome svijetu jer ćemo moći istraživati bunker i otkrivati tajne koje režim skriva. Naći će se tu i pitanja etike i lojalnosti, a PVKK će imati nekoliko različiti završetaka ovisno o tome hoćemo li slijepo vjerovati režimu i izvršavati zapovijedi bez pitanja ili poslušati ljude koji nas pokušavaju kontaktirati kako bi nam predstavili svoju verziju istine.

PVKK: Planetenverteidigungskanonenkommandant najavljen je za PC te još nema datum izlaska, ali tu je najavni trailer koji nam pokazuje kakav će nas život dočekati u bunkeru.

Komentari (4)

 • battery992

  21.06.2024 - 09:09

  Živim već 8 godina u Njemačkoj, čak ove duge složenice nisu tako teške za izgovoriti. Ali veliki je problem sjetiti se istih kad su potrebne. 😀

 • Iceman73

  21.06.2024 - 09:24

  Nebum ni pokušaval.

 • Ki-ya Karate Monster

  21.06.2024 - 09:50

  lol

 • Agent-123

  21.06.2024 - 10:16

  Ja ovako čitam PVKK:tralalalala

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?