HCL.HR

U razvoju su dvije nove Dead by Daylight igre, a stiže i filmska adaptacija

Zoran Žalac 20.05.2023.   •   1 komentara


Kreatori horor hita Dead by Daylight proširit će mitologiju te igre kroz još dva projekta za koje su osigurali partnerstvo s dva različita tima.

Dolazak glumca Nicolasa Cagea u Dead by Daylight nije jedino iznenađenje koje je bilo u planu za tu horor uspješnicu. Jučer je studio Behaviour Interactive najavio kako su trenutno u razvoju čak dvije nove Dead by Daylight igre. Doduše, one neće biti tu da zamijene glavni Dead by Daylight nego će proširiti mitologiju te igre.

Prvi projekt bit će single-player avantura, fokusirana na priču i format iz igara kao što su Until Dawn, The Quarry, The Dark Pictures i sl. I nije to slučajno jer tu igru pripremaju upravo tvorci spomenutih naslova, ekipa Supermassive Gamesa. Za sada je rečeno samo da ćemo upoznati novu postavu likova u prepoznatljivom svijetu Dead By Daylighta.

Drugi projekt bit će multiplayer igra PvE formata. Do četvero igrača preživljavat će u drugačijem okruženju prožetom temama pohlepe i žudnje za moći. Tu igru također razvija eksterni studio, u ovom slučaju Midwinter Entertainment koji je do sada radio samo na jednoj igri – propalom Scavengersu.

Za kraj, potvrđeno je i ono o čemu su do sada kružile glasine – Dead by Daylight dobit će i svoju filmsku adaptaciju. Ona će biti rađena u suradnji tvrtki Atomic Monster i Blumhouse, a potraga za redateljem, scenaristom i glumcima tek je krenula.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?