HCL.HR

Ubisoft možda priprema svoju pretplatničku uslugu

Zoran Žalac 28.05.2019.   •   9 komentara   •   Industrija videoigara


Ubisoft je ponovno loš u čuvanju tajni pa je otkriveno da vjerojatno planiraju predstaviti pretplatničku uslugu pod nazivom Ubisoft Pass Premium.

Na Ubisoftovoj digitalnoj trgovini ovih se dana pojavilo nešto zvano “Ubisoft Pass Premium” u kategoriji “Ubisoft Subscription”. Oba su unosa u međuvremenu uklonjena iz trgovine i nekako sumnjamo da su se ondje pojavila sasvim slučajno.

Moguće je da nam i Ubisoft planira predstaviti svoju pretplatničku uslugu po uzoru na Microsoft i Electronic Arts. Ponudu igara za to definitivno imaju, a cilj im je također da te igre igra što veći broj igrača. Ne bi stoga bilo iznenađujuće da Ubisoft pokuša privući igrače na pretplatnički odnos, samo je pitanje na kojim će to platformama učiniti.

Nagađa se da će Ubisoftova pretplata imati nekoliko razina, slično kao i Origin Access. Za nešto niži iznos mjesečne pretplate možda budemo dobili pristup katalogu starijih Ubisoftovih igara, dok za viši iznos dobijemo pristup novim igrama nedugo nakon njihovog izlaska.

Ako od ovoga ima kakve istine, šanse su da ćemo to doznati uskoro, najvjerojatnije na Ubisoftovoj E3 konferenciji u šestom mjesecu.

Označeno sa: ,

Komentari (9)

  • NeoGames

    28.05.2019 - 14:03

    Ne jos jedna uhg

  • HyPo

    28.05.2019 - 14:06

    Samo nam fali još jedna ovakva usluga po meni najbolji je Humble Bundle servis za pc gamere 🙂

  • 312AE

    28.05.2019 - 14:07

    Yeeeah, bljak. ?Onda budem u budućnosti imal sam pretplatu na Sony. No svemu dodje kraj, pa bude i preplatničkim uslugama na videoigre. Dok budem stari, onda bude mi tak i onak sve osim strategija starih 20 godina pre naporno. Tak da nema veze. ?

  • funky0308

    28.05.2019 - 14:10

    A neka, zasto ne? Neka svi veci izdavaci, koji vec imaju svoje trgovine i kataloge omoguce i pretplate. Meni je ovo OK, samo sve ovisi o cijeni. Ako za 50-70kn mjesecno mogu igrati vecinu njihovih igara ja sam za. Ne dajem 60 eura za samo jednu igru i igram koliko mi se igra. Ja nemam nista protiv ovakvih usluga ali ne bi volio da pretplate istisnu klasican oblik igre na koji smo navikli, barem ne jos…

    • michaisn

      @funky0308, 28.05.2019 - 14:45

      Upravo tako, ne razumijem sta je lose ovdje. I dalje ce se igre moci isto kupovati, ako koristili cijene koje EA koristi, sasvim su prihvatljive i za nase standarde. Za cijenu od 4eura se dobije bas puno igara koje je nemoguce prekucati u jednom mjesecu isto tako veci paket od 15eura koji sadrzi novije igre. Evo primjer jedan, uplatis 15eura i za njih mozes igrati nove Far Cry, Assassin’s Creed, Ghost Recon igre.., koje su vecinom single player i dovoljno ih je jednom odigrati mjesecno.

    • funky0308

      @michaisn, 28.05.2019 - 15:24

      Ja EA vise ni ne kupujem. Bacanje mi je novaca na FIFAu koju igram mjesec, dva i adio.. pretplata malo tu, malo na Uplay i milina. Lupujem igre tioa Civilizacija, Division i sl, ostalo cu sve manje i manje.

  • savo

    28.05.2019 - 17:19

    Po meni veoma glupo,zašto to rade? Da se mene pita i PS Plus je teško izvlačenje para. Ustaj narode da ukinimo pretplate!

    • Mah

      @savo, 28.05.2019 - 20:17

      Rađe bi plaćao jeftiniju pretplatu i igrao mnoštvo igara koje dolaze u pretplati, nego plaćao za svaku zasebnu igru veći iznos nego što bi platio pretplatu

    • vragec25cro

      @savo, 29.05.2019 - 06:05

      Pa Ps plus i Xbox gold jesu izvla¢enje para.Kaj dobiješ par loših igara (zavisi od mjeseca do mjeseca,ali ve¢inom se ne isplati zbog igara),za 5-6€mjese¢no.Bolje onda uzeti neku pretplatu tipa ea acess ili humble bundle ili xbox game pass i sad ako dođe i ubisoft.Naprimjer ja uzeovea acess na 2mjeseca i odigrao u ta dva mjeseca sve što me zanimalo od njih.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?