HCL.HR

Ubisoft otkrio ZombieU, ekskluzivni survival-horror FPS za Wii U

Igor Belan 04.06.2012.   •   2 komentara


Jedna od sedam igara iz Ubisoftovih radionica koje će popratiti izlazak Wii U konzole je i ekskluzivan zombie-killing naslov jednostavno nazvan ZombiU.

Ubisoft je prošle godine na E3-u dao potporu Nintendovoj Wii U konzoli najavivši Wii U ekskluzivu Killer Freaks. O njoj nismo čuli ništa punih godinu dana – sve do danas, kada smo čuli da više ne postoji. Naime, na osnovi te igre stvorena je nova – “freakovi” su zamijenjeni zombijima i stvoren je naslov zvan ZombiU.

Riječ je o survival-horor pucačini iz prvog lica na kojoj radi Ubisoft Montpellier, kreativni studio koji nam je donio vrlo interesantne igre poput From Dust, Rayman Origins i Beyond Good & Evil. Radnjom postavljena u London u vrijeme blisko našoj sadašnjosti, igra smješta igrača u mračan i tmuran svijet napunjen zombijima koji ne bi ništa rađe nego vas malo gricnuli.

Prvi trailer podsjetio nas je na onaj za Dead Island; zbog slow-motiona, naravno.

IGN navodi da kada igrač umre u igri, može preuzeti ulogu drugog survivora i pokupiti opremu sa svog prijašnjeg lika. Također je navedeno kako će naginjanje Wii U GamePada imati nekakvu funkciju u igri, baš kao i touch ekran. Spomenut je i multiplayer, odnosno vid igre gdje postoji tzv. Zombie Master koji (vjerojatno putem touch ekrana) stvara neprijatelje za druge igrače.

Komentari (2)

  • ShadowZero

    05.06.2012 - 07:07

    Jos 9 sati….

  • terminator

    05.06.2012 - 16:38

    Ma kakav je to survival horror ako možeš pucat?Ma najbolja je amnesia

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?