HCL.HR

Ubisoftova tabačina Brawlhalla stiže na mobilne platforme

Zoran Žalac 13.07.2020.   •   1 komentara


Besplatna tabačina Brawlhalla u osmom će se mjesecu moći igrati na još dvije platforme. Po prvi puta Ubisoftova arkada stiže na mobitele.

Ubisoftov borilački hit Brawlhalla mnogima je nepoznanica, no ovu besplatnu alternativu Smash Bros. igrama do sada je zaigralo više od 20 milijuna igrača. Brawlhalla se do sada igrala na PC-u, PlayStationu 4, Xboxu One i Nintendo Switchu, a od 6. 8. bit će dostupna na još dvije platforme – u mobilnim izdanjima za Android te iOS.

Ni mobilna verzija Brawlhalle neće biti “zaseban otok” nego će igrači moći igrati zajedno s igračima na drugim platformama, odnosno protiv njih. Sadržajno će mobilna verzija imati sve što i ostale verzije, što obuhvaća 40 legendi koje se mogu otključati igranjem, bez dodatnog plaćanja i sličnih monetizacijskih shema na kakve smo naviknuti u domeni mobilnih igara.

Nisam siguran kako će kontrole funkcionirati na mobitelu, no spominje se mogućnost ručnog podešavanja istih, a vjerujem da će igra podržavati i neke bluetooth kontrolere s kojima bi ovu tabačinu trebalo biti lakše igrati.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • OppiJumM

    14.07.2020 - 13:01

    Ono koliko ja znam da ova tabačina nije tako jednostavna, treba tu dosta “skilla” i oni koji igraju i koji će igrati sa nekim joystickom biti će u prednosti, ali možda i griješim.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?