HCL.HR

Udahnite dašak povijesti s Anno History Collectionom

Stjepan Fikter 26.05.2020.   •   3 komentara


Povijesni klasici Anno serijala stižu u novom ruhu i jednom pakiranju kako bi se mogli bez poteškoća u pokretanju podsjetiti o kakvom je serijalu riječ.

Iako nas je posljednje izdani nastavak Anno serijala vratio u prošlost, Ubisoft će nam još jednom pokazati kako se razvija svijet i ekonomija u nekim starim vremenima. Svježe najavljeni Anno History Collection kojeg igramo već idućeg mjeseca, točnije 25. 6. predstavit će nam četiri Anno igre u novome ruhu i to ekskluzivno samo putem Uplaya.

Riječ je o prva četiri dijela Anno serijala odnosno, moći ćemo opet zaigrati Anno 1602 s New Islands i New Adventure ekspanzijama, Anno 1503 s Treasures, Monsters & Pirates ekspanzijom, Anno 1701 s The Sunken Dragon ekspanzijom te Anno 1404 s njezinom Venice ekspanzijom.

Ovi naslovi osim što će biti prilagođeni za moderna računala, imat će i poboljšanu grafiku uključujući i podršku za 4K rezoluciju. Multiplayer svake igre će također biti nadograđen i proširen te će uključivati i matchmaking, a ako netko ima snimljene pozicije iz tih igara, ovaj paket bit će kompatibilan s njima.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • Nijam Kaj

    27.05.2020 - 00:41

    Ovo se uzima, samo se nadam da nisu ništa dirali po “originalnom kodu” odnosno da će gameplay biti isti.

  • OldNewCrqzyUser

    27.05.2020 - 06:56

    😍😍

  • c_ronaldo

    03.06.2020 - 20:20

    Lepo izgledaju, nisam nikad igrao, mozda sad zaigram.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?