HCL.HR

Uhićen je ubojica glumice koja glumila portugalske verzije Mercy i Cortane

Josip Klanfar 17.08.2021.   •   1 komentara   •   Industrija videoigara


Brazilska je policija uhitila ubojicu Christiane Louise, jedne od najpoznatijih glumica u igrama za portugalsko govorno područje.

Tužne vijesti gaming svijeta proširile su se početkom ovog mjeseca. Christiane Louise, jedna od najpoznatijih brazilskih glumica koja je posuđivala svoj glas u videoigrama, pronađena je mrtva. Vijesti o njenoj tragičnoj smrti je prenio njen kolega Mário Tupinambá Filho na Instagramu.

Navodno je tijelo Christiane Louise pronađeno 22. 7. na plaži Grumari, a sada doznajemo da je brazilska policija uhitila počinitelja. Pedro Paulo Gonçalves Vasconcellos da Costa policiji je bio prvoosumnjičeni u ovom slučaju, a na kraju je sam priznao kako je ubio 49-godišnju Christiane. Počinitelj ubojstva tvrdi kako je to napravio u samoobrani jer je, kako kaže, u Christiane ušao vrag.

U skrivanju tijela navodno su mu pomogle još dvije osobe. Jedna je njegova majka koja je za sada na slobodi, a druga osoba još nije identificirana.

Christiane nije poznata gamerima s naših prostora, ali je bila itekako cijenjena u portugalskom govornom području. Od 1994. godine posuđivala je glas u portugalskom/brazilskom dubu mnogim poznatim gaming likovima od kojih su neki: Cortana (Halo), Mercy (Overwatch), Sivir (League of Legends), Bayonetta i mnogi drugi.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • djosic85

    17.08.2021 - 10:42

    Krenila i crna kronika na hclu… RIP za ovu dragu gospođu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?