HCL.HR

Uhićeni zaposlenici Bohemia Interactivea navodno bili na ljetovanju

Renato Pedišić 13.09.2012.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Marek Spanel, CEO Bohemie, dao je punu izjavu o nedavnom uhićenju dvoje njegovih kolega te objasnio njihovo prisustvo na grčkom Lemnosu.

Iako isprva Marek Spanel, CEO i suosnivač Bohemia Interactivea, nije želio komentirati vijesti o uhićenju njegovih kolega sada je izašao u javnost s punom izjavom objavljenom na službenom forumu studija. U izjavi je objasnio namjere dvoje spornih zaposlenika, djelovanje tvrtke i njenu ulogu u svemu ovome.

U izjavi stoji sljedeće:

“Možemo potvrditi da su dvoje zaposlenika Bohemia Interactivea, naši kolege i prijatelji, uhićeni tijekom njihova ljetovanja na Lemnosu. Posjetili su otok sa izričitom namjerom uživanja u ljepoti okoliša.

Od osnivanja 1999. godine, Bohemia Interactive je stvarala igre koristeći se javno dostupnim informacijama. Uvijek smo poštivali zakon i nikada nismo nikoga tjerali da krši zakone bilo koje države. Istim principom vodili smo se pri izradi ratnog simulatora Arma 3.

Trenutno, svi se jako trudimo podržati naše dečke koji su tamo, ali i njihove prijatelje i obitelji koje su jako pogođene ovom teškom situacijom. Iskreno se nadamo da je sve ovo nesretan nesporazum njihove strasti kao umjetnika i tvoraca virtualnog svijeta.

U ime Bohemia Interactivea,

Marek Spanel”

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?