HCL.HR

Uncharted 4 ima datum izlaska i dva posebna izdanja

Igor Belan 31.08.2015.   •   7 komentara


Naughty Dog je konačno objavio datum izlaska novih Drakeovih (akcijskih!) avantura, a uz to nam stiže i najava dva posebna izdanja igre samo za kolekcionare među vama.

Uncharted 4: A Thief’s End pobjegao nam je u sljedeću godinu, ali ipak nećemo morati previše čekati da ga zaigramo. Datum izlaska, nadajmo se konačni, upravo je objavljen na PlayStation blogu – posebno označite 18.03.2016. u svojim kalendarima. Tada ćete poželjeti imati PS4 konzolu, ako je već nemate.

Igru ćete moći nabaviti na klasičan način – u fizičkom izdanju i digitalno, no za najzagriženije fanove Sony će izdati i dva posebna izdanja.

Prvi je Special Editon koji pored same igre na Blu-ray disku dolazi s steelbook kutijom koju je dizajnirao Alexander “That Kid Who Draws” Iaccarino, artbookom tvrdih korica, nekim posebnim naljepnicama i pazite ovo – Naughty Dog bodovima. Da, imaju i svoje bodove. Kažu da ćete istima moći otključati novi sadržaj u multiplayeru i nadogradnje za likove.

Za kolekcionare među vama predstavljeno je i kolekcionarsko izdanje punog naziva Uncharted 4: A Thief’s End Libertalia Collector’s Edition. Ono sadrži sve iz Special Editiona te tome dodaje 12-inčnu figuricu Nathana Drakea, tri posebne odore za multiplayer mod, tri posebna skina za oružja, tri posebne kape za likove u igri, posebnu ‘Madagascar’ odoru za sidekickove, posebnu taunt animaciju naziva Phubra Dagger i posebnu dinamičnu temu za vaš PS4. Sve nešto posebno.

Digitalne primjerke igre možete prednaručiti od sutra, a standardna digitalna verzija vam donosi dvije odore za multiplayer mod, dva posebna skina za oružja, spomenuti Phurba Dagger taunt i Naughty Dog bodove. Postoji i Deluxe digitalno izdanje koje uz sve navedeno u standardnom donosi još jednu dodatnu odoru za multiplayer, još jedan skin za oružja te najvažnije od svega Uncharted 4 Tripple Pack koji uključuje budući pristup prvom ikada singleplayer dodatnu za Uncharted serijal i dva multiplayer paketa koji će otključati neke posebno rijetke multiplayer iteme. Također kažu da donosi i instantno otključavanje dva itema za prilagodbu izgleda lika u multiplayeru.

Znamo da sada nije u potpunosti jasno što sve ove stvari znače i kako izgledaju u samoj igri, ali ukratko – platiš više, dobiješ više. I to uglavnom više virtualnih stvari za multiplayer.

Komentari (7)

  • BoneDigger

    31.08.2015 - 20:01

    Neka si nabiju taj preorder "bonus" u *khm*, zna se gdje.

  • kozmos098

    31.08.2015 - 21:19

    ja tada uzimam PS4 jer to mi je najdraži serijal još kad bi igru davali u paketu , baš bih bio sretan 🙂

  • Juventino

    31.08.2015 - 22:23

    Koliko sam vidio u onon gameplayu opet izgleda nije sa Elenom iako su kao ponovo bili zajedno na kraju treceg dijela, mozda grijesim ali to mi se ne sviđa bas nesto, ponavljaju se.

    • InDy4962

      @Juventino, 01.09.2015 - 09:32

      Isto se pričalo za The Last of Us da se radi o klišejiziranim zombijima, a nastalo je čudo.

    • Juventino

      @Juventino, 01.09.2015 - 12:13

      Nisam rekao da će igra zbog toga biti loša, naprotiv, samo mogu recimo sada dati razlog što nisu zajedno, u trećem dijelu je samo Drake nešto rekao "moja je krivica"

  • alen1990

    01.09.2015 - 09:35

    Brzo će i ovo 🙂
    Budem uzeo i ovu kolekciju prva 3 .

  • InDy4962

    @RedEy3, 31.08.2015 - 22:11

    Misliš na bundle? Ma bit će sigurno, Sony će imati PS4 bundle sa svojom najjačom ekskluzivom!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?