HCL.HR

Upoznajte Dad Quest, igru u kojoj vam je dijete oružje

Petra Rukav 24.06.2016.   •   0 komentara


Još jedna neobična igra pojavila se na Steam Greenlightu, a ovaj put vam developeri žele pokazati kako naučiti dijete da leti te ne razbije glavu dok njime gađate neprijatelje.

dad-quest

Who’s Your Daddy je igra koja vas je možda naučila kako održati dijete na životu te vam time ukazala da ste spremni postati roditeljem, no što nakon toga? Kako odgojiti to dijete i podučiti ga pravim vrijednostima? Vrijeme za brigu i očaj je prošlo jer je odgovor na ova pitanja stigao u novoj igri naziva Dad Quest.

Označena Steam Greenlight etiketom, Dad Quest je igra o uzajamnom poštovanju i povjerenju dvoje ljudi, oca i sina, te putovanju u kojem će potonji, kada za to dođe vrijeme, postati očeva slika i prilika. Dok ćete kao otac pokazati svom djetetu čari letenja, ono će vas zauzvrat svojom glavom od čelika spasiti od raznih neprijatelja. Uz pravilan odgoj vaše će dijete postati čovjek kakav je oduvijek trebao biti.

Dad Quest je ona vrsta videoigre koja vas toliko zbuni svojom tematikom da se jednostavno morate nasmijati i zapitati… ma, najbolje da pogledajte trailer.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?