HCL.HR

Uskoro igramo Space Punks, akcijski RPG od kreatora Shadow Warrior serijala

Stjepan Fikter 13.07.2021.   •   6 komentara


Prvo kroz early access program pa kroz otvorenu betu da bi iduće godine došlo i na konzole, Space Punks započinje od sutra svoj put na PC platformi.

Osim što nam priprema treći dio Shadow Warriora, studio Flying Wild Hog radi na još jednom naslovu. Riječ je o Space Punks, izometrijskoj akcijskoj RPG igri smještenoj u znanstveno-fantastično okruženje. U prijevodu, hrpa akcije iz drugačije perspektive koja će se moći doživjeti samostalno ili kooperativno.

Naime, Space Punks će od sutra biti dostupan putem Epic Games Storea prvo kroz early access program. Nakon toga, ove zime dolazi otvorena beta, a iduće godine će se i konzolaši moći pridružiti u akciji i skupljanju šarolike opreme. Sama igra bit će besplatna, iako u prvoj fazi možda neće svi dobiti ključ za testiranje igre. Druga opcija je kupovanje jednog od paketa s kojim dolazi i battle pass za prvu sezonu.

Developeri kažu kako igra kombinira šarolikost stripova i humorističnu atmosferu uz hrpu akcije. Tako ćemo na raspolaganju imati četiri lika za igranje, tonu opreme od mačeva, granata do pušaka i različite vještine, a sve to će imati jedan cilj – stvoriti što više eksplozija na ekranu.

Komentari (6)

  • razer1234559

    13.07.2021 - 20:06

    Nije loše, kao izometrijska Borderlands igra i izgleda stvarno lijepo. Uskoro se igra Monster Hunter Stories 2 Wings of Ruin igru koju hvale na sve strane tako da će Space Punks malo prićekati ali definitivno mi je u planu jer ne postoji ARPG igra koja mi se nije svidjela.

  • funky0308

    13.07.2021 - 20:07

    Sama igra bit će besplatna, iako u prvoj fazi možda neće svi dobiti ključ za testiranje igre. Druga opcija je kupovanje jednog od paketa s kojim dolazi i battle pass za prvu sezonu.. Malo konfuzna izjava. Znaci early access moze na dva nacina, jedan je free ako sam te dobro shvatio? Key ide kroz neku prijavu? Nemam pojma o ovoj igri pa nisam nista ni pratio, jbga, ako je bila vijest vec sa info onda primite moje najiskrenije isprike 😉

    • Stjepan Fikter

      @funky0308, 13.07.2021 - 20:35

      Tako je, dobiti ključ ili kupiti jedan od dva dostupna paketa za pristup early access verziji. Kada izađe cijela igra bit će free2play, odnosno tako je najavljeno.

  • funky0308

    13.07.2021 - 20:12

    Coop bi mogao biti zanimljiv i “spasiti” cijelu stvar. Solo sumnjam da bi igrao, Diablo i Hades su mi tu sasvim dovoljni – nisu to iste stvari ali sto se izometrije tice, par naslova mi samo prolazi i nisam nesto posebno lud za tim pogledom.

    • razer1234559

      @funky0308, 13.07.2021 - 20:26

      Ajme baš čudno… meni su upravo igre sa izometrijskim pogledom najbolje jer sama ta kamera po meni čini još igru zabavnijom. Diablo, Titan Quest, Grim Dawn, Dungeon Siege, Victor Vran… pa di ćeš boljih igara na PC-u🙂. To su samo ukusi. Meni recimo kamera iz trećeg lica nikako ne paše ali ne u svim igrama. TPS i akcijske avanture iz trećeg lica tipa Uncharted i Tomb Raider. To su mi dva najgora žanra ikad i još ta kamera iz trećeg lica. Užas po meni.

    • funky0308

      @razer1234559, 14.07.2021 - 17:24

      Stvar ukusa, navike i opcenito onoga sto volis.. nema tu pravila, igras sto volis 🙂 . Ja sam nekada bio lud za FPSovima, sada ako odigram jedan, dva godisnje i to je puno i to mora stbarno dobra igra biti – Doom recimo, Eternal mi je skroz OK.. ali 3rd person anavture i RPGe stbarno volim i najcesce igram ali igra se svasta, Od Hadesa i Desperadosa do Divisiona, Dooma i Disco Elysiuma. Kad mi igra stima, stima mi, bez obzira na kameru iako, kazem, s godinama sam nekako prestao igrati FPS shootere i presao na RPGe i akcijske avanture s naglaskom na pricu. Rijetka je igra bez price ili SP kampanje da cu je igrati. Jbga, meni je gejming relax od super zajebanog, pdgovornog i stresnog posla i volim se prebaciti u neki drugi svijet i makar sat, dva dnevno uci u cipele Geralta, Division agenta ili Eivora (u zadnje vrijeme sam ponovno na Valhalli, ogromna je igra pa sam je razvukao i nikako zavrsiti)… nemam nista protiv izometrije ali draza mi je 3rd person kamera s max FOVom i slobodnom kamerom.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?