HCL.HR

Uskoro izlazi krvavo, akcijom nabijeno 2D ludilo imena Katana ZERO

Hrvoje Smoljić 17.01.2019.   •   1 komentara


Uskoro nam stiže još jedna retro pikselizirana poslastica. Radi se o akcijom nabijenom indie naslovu koji će nam pokazati da je katana+glava=krv.

Pikselizirane 2D igre doživljavaju veliki procvat. Ako je suditi prema posljednjem traileru, taj će se trend nastaviti i kada u trećem mjesecu izađe Katana ZERO. Radi se tu o akcijskoj igri koju je najbolje opisati kao 2D verziju Hotline Miamija. To znači da će igra uz besprijekornu retro audiovizualnu prezentaciju biti i poprilično teška.

Naime, samo je jedan udarac dovoljan da trajno usmrti glavnog protagonista. S obzirom na tu činjenicu morat ćete biti ekstremno brzi u eliminiranju svih protivnika, a svaka egzekucija biti će popraćena litrama pikselizirane krvi. Uz katanu, u tu svrhu moći ćete koristiti elemente okoline, zamke i eksplozive. Tu su također i sposobnosti usporavanja i premotavanja vremena da barem privremeno uspore kaotičnu akciju i omoguće vam ispravljanje kobnih grešaka.

Igra obećava veoma responzive kontrole te nekonvencionalan i visoko stiliziran način pričanja priče. Kako izgleda kad opaki nindža dođe na psihoterapiju, pogledajte u videu:

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • Mixa

    17.01.2019 - 20:37

    Cim sam poceo da gledam video znao sam da je izdavac Devolver Digital. Prepoznajem njihove igre na kilometar! 😀 Ovo se ne propusta.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?