HCL.HR

Uskoro kreće rušenje i razbijanje svega u novoj igri tvorca Red Faction Guerrille

Zoran Žalac 03.04.2024.   •   0 komentara


Nakon više od dvije godine provedene u early accessu, rušilačka igra Instruments of Destruction spremna je za izlazak u punom izdanju.

Osjećate li nekakvu satisfakciju kad u igrama uništavate okoliš? Ako vam je odgovor potvrdan, svakako si na kalendaru zabilježite 10. 5. 2024. jer tada stiže puno izdanje igre Instruments of Destruction.

Igra je to već viđenog koncepta – složi si vozilo s kojim ćeš moći srušiti zadani objekt, makar to vozilo bilo i leteći buldožer. Ono što posebno veseli kod toga je fizikalni sustav na kojemu se igra temelji. Dovoljno je reći da je na njemu radio jedan od zaslužnih za sustav uništenja u Red Faction Guerrilli, igri koja i dan danas ostaje upamćena možda i kao vrhunac destrukcije u gamingu.

Instruments of Destruction je u early accsssu bio dostupan već dvije godine, a verzija 1.0 donosi mu punu kampanju s 50 misija. Ako vam to zvuči primamljivo, developer savjetuje da se ne žurite s kupnjom igre jer će sav napredak biti resetiran dolaskom 1.0 verzije, a tada će igra biti i na popustu od 15%.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?