HCL.HR

Uskoro stiže Population Zero; survival MMO s elementima battle royale igara

Hrvoje Smoljić 22.02.2020.   •   1 komentara


Population Zero bi mogao biti vrlo kompetitivno i napeto iskustvo zahvaljujući zanimljivom spoju survival mehanika i PvP komponente koja kao da je izašla iz kakve battle royale igre.

Population Zero je pričom pogonjen sci-fi MMO koji je ušao u zatvoreno beta testiranje tijekom prošle godine. Ako ste jedan od zainteresirani, a niste uspjeli sudjelovati, dobre vijesti stižu od igrinog proizvođača. Naime igra početkom petog mjeseca stiže u Steam Early Access s mnoštvom promjena i poboljšanja.

Prije svega, glavni cilj proizvođača je da sve aktivnosti u igri učini značajnijima. U tom će pogledu Population Zero, kao mnoge MMO igre, imati tjedni reset. Razlika je u tome što će u ovom slučaju tjedni reset značiti kraj igre, ali i novi početak. Poput kakvog battle royalea, kada kroče u igrin svijet, igrači će imati sedam dana da prežive boreći se protiv prirode, ali i jedni protiv drugih te sagrade zaklon prije nego planet na kojem se igra odvija postane negostoljubiv za život. Ako prežive, iskustvo i zarađene nagrade u novi ciklus i kreću ispočetka. Proizvođač obećava kako će u novim ciklusima dodavati nove misterije, mehanike, ali i čitave regije.

Suprotno incijalno planiranom i zahvaljujući povratnoj informaciji od strane igrača, igra neće biti free-to-play nego će koštati 30 dolara. Osim što će navedeno značiti kako će igra imati značajno manji broj mikrotransakcija isključivo u obliku kozmetike, omogućit će proizvođaču da brže razvija dodatni sadržaj za igru. Kako izgleda, pogledajte u traileru:

Označeno sa: ,

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?