HCL.HR

U Landlord’s Superu uskoro počinjemo s pijanom gradnjom

Stjepan Fikter 16.04.2020.   •   3 komentara


Kreatori Jalopya pripremaju novu igru koju prvo igramo kroz Early Access program kako bi učili osnove pijane gradnje. Samo pažljivo kada se bude miješao cement.

Ako ste se ikada pitali kakav vam simulator nedostaje u životu, odgovor bi bio Landlord’s Super – esencijalni simulator gradnje. Igra će nas odvesti ni manje ni više u Englesku i to u 80-e godine prošlog stoljeća kako bi dobili “istinski pogled” na englesku kulturu.

Kako igra stiže od kreatora Jalopya, ovaj naslov također će sadržavati specifični grafički stil koji će oblikovati izmišljenu lokaciju West Berklands. To mjesto nastanjivat će šarolika postava likova koju ćemo moći upoznati dok gradimo, a cijeli taj proces bit će u potpunosti na nama.

U prijevodu, morat ćemo samostalno naručivati materijale, miješati cement, nositi ljestve i druge slične akcije, a morat će se paziti i na vrijeme dana, godišnje doba, prognozu. Kad sve padne u vodu, uvijek se može otići u pub na pivo ili deset jer ponekad je bolje popiti na toplom nego graditi po kiši.

Naravno, ne treba zaboraviti i na engleski izgovor koji će biti posebno izražen ovdje, no za one koji budu imali problema s razumijevanjem, moći će se prebaciti na američki engleski. Landlord’s Super igramo od 30. 4. ako bude sve po planu, što znači kako bi Igor mogao za prvi maj umjesto odmaranja – graditi kuće.

Komentari (3)

  • SanKa

    16.04.2020 - 09:12

    ahhh jalopy..to je bio jeben serijal

  • Apocalypse4987

    16.04.2020 - 09:25

    da, i to smo dočekali, bauštelac simulator

  • BozanicJosip

    16.04.2020 - 11:00

    Jeben trailer

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?