HCL.HR

Ususret svjetskom prvenstvu, zaigrajte Super Mario nogomet besplatno

Stjepan Fikter 11.11.2022.   •   1 komentara


Ako niste stigli isprobati u prethodnoj demo verziji odgovara li vam nogomet kakvog igraju Mario i ekipa u Mario Strikers: Battle League Football, sad imate novu priliku za to.

“Nogometaši na gljivama” napisao je u recenziji naš Žarko kad je ranije ove godine šutirao loptu u Mario Strikers: Battle League. Uz pohvalu na polju gameplayja, manjak sadržaja je tad pratio igru, ali to se s vremenom također počelo mijenjati.

Dvije nadogradnje izašle su u međuvremenu, no ako i dalje niste sigurni je li ovo nogometna igra vrijedna kupnje, sada je možete ponovno probati besplatno kroz demo verziju.

Ovo nije prvi put da je Nintendo izbacio besplatni demo za ovu igru, no ovaj put za isprobavanje nije potrebno imati Switch Online pretplatu. Ipak, ako niste pretplatćeni na Nintendovu online uslugu, demo verzija igre bit će vam ograničena samo na lokalne modove za multiplayer. Ako imate pretplatu za online igranje, prijatelji s kauča ne moraju biti jedini protivnici u ovom zabavnom nogometu. Doduše, nije poznato hoće li ovaj demo imati vremensko trajanje – odnosno, do kada će biti dostupan uopće. Naša preporuka? Vikend je tu – skinite i probajte malo tog Mario nogometa – stvarno nije loš.

Komentari (1)

  • 312AE

    11.11.2022 - 13:38

    Dodali su dosta toga naknadno, igra je postala dosta zabavna,naravno ,najviše u društvu.No fanovi se plačeju za Strikersom s GameCube!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?