HCL.HR

Vampiri su se počeli buditi uz V Rising gameplay trailer

Stjepan Fikter 15.09.2021.   •   3 komentara


Ne znamo baš koliko vampiri vole sjeći drva, ali to će biti jedna od aktivnosti unutar ARPG okruženja koje je okosnica V Risinga.

Online igre preživljavanja više nisu baš nikakva novost, no to je i dalje žanr koji naveliko zabavlja ljude. Upravo tom žanru pridružit će se V Rising u kojemu ćemo igrati, pazite sada – kao vampir s ciljem osnivanja carstva. Uostalom, moto igre je gradi, lovi, ustani pa je vrlo lagano zaključiti što će nas dočekati jednom kada vampiri počnu ustajati.

V Rising odvest će nas u otvoreni gotički svijet čije ćemo lokacije moći istraživati samostalno ili s drugim vampirima. Bit će tu napada na sela, borbe s različitim protivnicima bilo ljudskim ili nadnaravnim i naravno, neizostavno cuclanje krvi. Sam početak igre stavit će nas tijelo slabog vampira koji će postepeno jačati pa će se morati igrati oko sunca i mraka te prema tome planirati strategije.

Osim borbe bit će tu skupljanja resursa, otkrivanja drevnih vještina i gradnje dvorca u kojemu ćemo dizati vlastitu vojsku. Ljubitelji uređivanja će također doći na svoje jer tko želi pozvati drugog vampira u dvorac koji nema baš ništa unutra. Uz kooperativni dio, igra će pružati i PvP element pa će se tako moći napadati dvorci od drugih igrača, a ekipa koja voli mirno srediti probleme moći će to odraditi diplomatski.

Borbe i ostalo bit će u ARPG stilu, odnosno izometrijski pogled uz WASD kontrole i ciljanje mišem. Na raspolaganju imat ćemo šaroliku opremu bilo to za blisku ili udaljenu borbu te različite vještine koje će se otključavati. V Rising trenutačno nema planirani datum izlaska.

Komentari (3)

  • razer1234559

    15.09.2021 - 22:26

    Ma tooo!!!! jedva čekam datum izlaska.

  • Darcoolio

    16.09.2021 - 00:48

    Deluje interesantno.

  • Mrky

    16.09.2021 - 08:41

    Art style je jako fin.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?