HCL.HR

Večeras se održava The Game Awards 2021, evo kada i gdje možete pratiti show

Zoran Žalac 09.12.2021.   •   8 komentara   •   Industrija videoigara


U večerašnjem programu Game Awardsa bit će prikazano oko 50-ak igara, što već najavljenih i dostupnih, što nikad prije viđenih.

Večeras u 2 sata po našem vremenu održat će se ceremonija The Game Awardsa za 2021. godinu. Osim nagrada koje će se dodijeliti za najbolje igre u proteklih 12 mjeseci, show će donijeti niz najava novih igara, kao i prikaze onih koje su već najavljene, a dolaze nam u budućnosti.

Organizator Geoff Keighley obećava bogat program u kojemu će biti prikazano 50-ak igara. Od naslova koji su potvrdili svoj nastup tu su nova Sonic igra, ARC Raiders – nova igra bivših tvoraca Battlefielda, te još jedan prikaz igre Suicide Squad: Kill the Justice League. Doznat ćemo i što je točno Matrix Awakens u Unreal Engineu 5.

Od potencijalnih iznenađenja nagađa se da ćemo dočekati najavu Alana Wakea 2, sljedećeg BioShocka i prerade Chrono Crossa, a šuška se da bismo mogli vidjeti Hellblade: Senua’s Saga te novi Fable.

Zagrijavanje za show počinje u 1:30, dok sama ceremonija kreće u 2:00 i trajat će otprilike tri sata. Osim prikaza samih igara bit će tu reklama i glazbenih izvedbi Stinga i Imagine Dragonsa.

Ekipa HCL-a pratit će ovaj događaj, ali bez streama u gluho doba – ionako ne želite čuti kako zvučimo kad nas probudite u dva u noći.

Komentari (8)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?