HCL.HR

VIDEO: Black Ops 3 teaser podsjeća na Deus Ex, Square Enix se slaže

Igor Belan 24.04.2015.   •   2 komentara


Activision je izbacio teaser trailer za novi Call of Duty koji progovara o futurističkim temama i augmentacijama tijela koje neodoljivo podsjećaju na Deus Ex.

Activision je jučer objavio teaser trailer za Call of Duty: Black Ops 3, ovogodišnji nastavak najpopularnije FPS franšize na svijetu. Video nema ni trunke gameplaya, to bi bilo previše za tražiti u ovoj fazi, ali ima zanimljivih scena snimljenih s pravim glumcima koji progovaraju o nekim futurističkim temama. Konkretnije, trailer je tu da postavi ton za tematiku kakvu možemo očekivati u Black Opsu 3 – budućnost, augmentacije tijela, pohlepa, ratovi… ima tu svega, a već po tome možemo zamisliti kako ćemo u samoj igri kontrolirati nekog lika koji ima posebne leće koje vide kroz zidove. Sjetite se ovih riječi kad igra izađe (vjerojatno oko 11. mjeseca).

Uostalom, pogledajte video sami za sebe. Ima tu puno brzih scena, jeste li primijetili nešto što vam posebno je zapelo za oko?

Možda vam je zapelo za oko da cijela stvar djeluje kao da najavljuje novi nastavak Deus Exa. Usporedbe radi, prisjetimo se lažnog dokumentarca koji je Square Enix dao napraviti još 2011. godine za promociju Deus Ex: Human Revolutiona.

Čini se da je i sâm Square Enix uvidio sličnosti, pa su se odlučili malo prikrpati na slavu Call of Dutyja objavivši ovaj tvit, koji su kasnije prenijeli mediji diljem svijeta kao primjer dobre šale. Lukavo Square, lukavo!

Puni trailer za Call of Duty: Black Ops 3 dobiti ćemo ove nedjelje, 26. travnja.

Komentari (2)

  • RedEy3

    24.04.2015 - 17:01

    Iako ne podosnim COD nastavke ovaj trailer mi se jako sviđa… Bez obzira što je bolno očito da je kopija Deus Ex-a, ali možda je to dobra stvar. Vidjet ćemo

  • almoustevil665

    25.04.2015 - 11:41

    Do sada su kopirali sami sebe izbacivanjem skoro iste igre svake godine,uglavnom hrabri ameri spasavaju svet od zlih rusa ili nekih muslimana,aj sada malo kopiramo deus ex.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?