HCL.HR

VIDEO: Mod za Chivalry: Medieval Warfare se protivi gravitaciji

Renato Pedišić 18.02.2013.   •   2 komentara


Novi mod za Chivalry: Medieval Warfare smanjuje utjecaj gravitacije, tjera vitezove da vrište kao curice i izaziva salve smijeha kod zatečenih igrača koji su se iznenada našli visoko u oblacima.

Chivalry: Medieval Warfare doista nam se svidio u svojoj originalnoj izvedbi kao jedna od rijetkih masivnih first person melee akcija te mu je naš Stjepan u svojoj recenziji dao dosta visoku ocjenu. Sigurni smo da bi ta ocjena bila i viša da je mogao odigrati nekoliko rundi s novim igrinim modom koji igru uvodi u bestežinsko stanje, a koji pri tom izgleda vrlo, vrlo smiješno.

Vika desetaka vitezova nenaviklih na letenje, borba u bestežinskom stanju i sama pomisao na lebdeće vitezove pod tonama oklopa izaziva osmjeh na lice, ali moramo priznati kako ovaj fantastični mod dodaje određenu dozu dodatnog taktiziranja u igru zbog potrebe za nadgledanjem svih mogućih kutova radi obrane od neprijateljskog mača.

Da ne duljimo – pogledajte video, dobro se nasmijte i složite se s nama kako su modovi jedna od najboljih stvari u gamingu uopće.

Komentari (2)

  • brunojekralj

    18.02.2013 - 11:45

    sta se tolko deru

  • BsTyLer

    20.02.2013 - 16:42

    igra je odlična ali samo na duel serverima ,a ovaj mod glupost.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?