HCL.HR

VIDEO: P.T. zaživio kroz fantastičan remake u Unity engineu

Igor Belan 02.08.2015.   •   9 komentara


Jedan fan P.T.-ja, odnosno, tragično otkazanog Silent Hillsa, uložio je 104 sata rada da napravi nevjerojatno sličan remake ‘igrivog teasera’ u Unity engineu. Zaigrajte ga besplatno!

Silent Hills, otkazani horor projekt Hidea Kojime i Guillerma del Toroa vjerojatno nikada nećemo zaigrati, ali igrivi teaser zvan P.T. još ćemo dugo pamtiti. Nažalost i taj svojevrsni demo je uklonjen s jedinog mjesta gdje ga se nekoć moglo zaigrati, PSN trgovine, ali oni sretnici koji ga nisu izbrisali još uvijek ga mogu pokrenuti na svojim PlayStationima 4.

No što je s vama ostalima koji niste bili te sreće da se upustite u jednu od najkraćih, najintrigantnijih i najstrašnijih horora ikada? Na vas misli gospodin Farhan Qureshi, developer koji je uložio 104 sata rada u vlastiti projekt vraćanja P.T.-ja u život kroz Unity engine.

PuniTy je naziv njegova remakea, no ne radi se o potpuno identičnoj igri. Iako je i na tom polju odradio odličan posao, grafički to nije baš u istoj kvaliteti kao Kojimino djelo u Fox engineu. Osim toga, mnoge zagonetke iz originala su uklonjene, priča koju ste kroz izvorni P.T. mogli čuti također nedostaje, a drugačije su i neke stvari u samom načinu igranja – ovdje, primjerice, počinjete sa svjetiljkom u ruci.

Pogledajte kako PuniTy izgleda u akciji kroz trailer i isprobajte ga sami potpuno besplatno u verzij za PC (kasnije Mac i Linux također), klikom ovdje.

Za usporedbu, pogledajte kako je izgledao izvorni P.T. u našem video komentaru objavljenom prije godinu dana.

Komentari (9)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?