HCL.HR

VIDEO: Pokemon tabačina Pokken Fighters ima novi trailer

Renato Pedišić 19.02.2015.   •   3 komentara


Pokken Tournament, mješavina Pokemona i Tekkena, dobio je novi trailer koji prikazuje različite Pokemone u borbi, njihove poteze, brzinu i snagu.

Pokken Tournament, dijete Bandai Namca i Nintenda, odnosno dijete njihove djece – Tekkena i Pokemona, ima novi trailer koji prikazuje različite Pokemone u borbi, njihove poteze, brzinu i snagu.

Ako u nastavku bacite oko na njega vidjet ćete sve navedeno upakirano u odličnu grafiku, ali ćete uhom osluhnuti da su developeri odlučili kako Pokemoni u ovoj igri neće izgovarati isključivo svoja imena – gotovo neoprostiv potez za prave fanove Pokemon franšize.

Igra je za sad najavljena isključivo za arkadne strojeve i to samo one na teritoriju Japana, ali je još uvijek moguće da Nintendo najavi igru za neku od svojih aktualnih konzola, najvjerojatnije Wii U. Tada ni datum izlaska za zapadno tržište ne bi bio daleko, a to je zapravo sve što tražimo od ovoga našeg kratkog života.

Komentari (3)

  • IaMarmageddoN

    19.02.2015 - 13:36

    Što reći nego VAU? Zašto taj usr… Nintendo mora imati tu jedinu igru koju od njih želim na toj jedinoj platformi koju ne želim, jer ovo sigurno dolazi na neku Nintendovu konzolu. Jednostavno je no-brainer!

  • mariocro

    19.02.2015 - 14:57

    pokemone za wii u s ovakvom grafikom ali sa stil igranja kao sto su na prijenosnim konzolama, to bi porastlo prodaju wii u konzola… ali ne kuzim sta nintendo ceka….

  • l)oolvl

    20.02.2015 - 18:56

    čudno kako se nisu prije ovoga sjetili…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?