HCL.HR

VIDEO: Prikazan lov na robotske dinosaure u Horizon: Zero Dawn

Juraj Bevandić 21.09.2015.   •   3 komentara


Prikazan je gameplay iz Playstation 4 ekskluzive i čini se kako bismo Horizon: Zero Dawn unatoč nepamtljivu imenu mogli pamtiti po atraktivnim i zanimljivim borbama.

Na nedavnom Tokio Game Showu prikazan je gameplay nove Playstation 4 ekskluzive Horizon: Zero Dawn. Pošto je video snimak izvučen sa streama, poprilično je loše kvalitete, ali igra usprkos tome izgleda lijepo, ponajviše radi lijepo dizajniranog i šarenog okoliša.

Još atraktivnije izgleda borba protiv divovskog robotskog dinosaura imena Thunderjaw. Igrač koristi razne vrste streljiva kako bi oštetio divovsku beštiju i koristio njegovo oružje protiv njega samog, a pri kraju ga i vezuje za pod dok se ne sruši što se čini posebno interesantno.

Nadamo se samo da Guerilla Games sprema još ovakvih zanimljivih zvijeri i razne načine na koje ćemo ih loviti. Ne znamo još ni približno kada će igra točno izaći, ali definitivno ju očekujemo na policama iduće godine. Jel vas lov na divovske robote uzbudio dovoljno da zapamtite naslov igre do izlaska?

Komentari (3)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?