HCL.HR

VIDEO: Sedam minuta Overwatch gameplaya

Stjepan Fikter 14.05.2015.   •   0 komentara


Nadolazeći Blizzardov FPS baziran na klasama dobio je novi video. Gameplay fokus stavljen je na omnic monka Zenyattu i branjenje objektiva na Point Capture/Payload hibridnoj mapi.

Prošle godine Blizzard nas je pomalo iznenadio s najavnom novog F2P naslova. Tada su predstavili Overwatch, FPS baziran na sistemu klasa koji uvelike podsjeća na popularni Team Fortress 2. Kako o igri i nismo dobivali previše novih informacija, sada nam je stigao gameplay video u trajanju od sedam minuta gdje je prezentirano igranje s omnic monkom Zenyattom koji spada u support klasu.

Video možda i nije baš najbolji primjer kako prezentirati igru budući da se većina akcije događa oko jedne točke gdje Zenyatta sudjeluje u obrani iste na Point Capture/Payload hibridnoj mapi. Tko zna, možda sljedeći video bude atraktivniji s više zanimljivijeg gameplaya, a do tada ćemo se morati zadovoljiti s trenutnim prikazom. Svi zainteresirani za Overwatch mogu se prijaviti za beta testiranje putem Battle.net računa koje bi trebalo početi u drugoj polovici godine.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?