HCL.HR

VIDEO: Sedam minuta svježeg Deep Down gameplaya

Žarko Ćurić 29.08.2014.   •   3 komentara


PlayStation 4 RPG ekskluziva Deep Down dobila je novi gameplay video. Co-op za dva i četiri igrača, razne zamke te boss borba samo su neke od prikazanih stvari koje nam donosi Capcom.

Capcom je izbacio novi gameplay video svog nadolazećeg dungeon crawler RPG-a Deep Down koji ekskluzivno stiže za PlayStation 4. Kroz sedam minuta videa kojeg možete pogledati ispod energetični dvojac developera iz Capcoma žustro objašnjava neke nove elemente. Šteta što ih ništa ne razumijemo.

Ipak, iz samog videa možemo vidjeti razne zamke poput kotrljajućih bačvi i škrinja koje će nam pokušati otkinuti glavu, kooperativno igranje za dva i četiri igrača te neke nove neprijatelje. Osim toga, leveli se doimaju malo širi u odnosu na prethodne buildove, a prikazan je i futuristička vizija New Yorka iz 2094. gdje će se odvijati dio radnje. Kakve to veze ima s cijelom igrom, ne pitajte me.

Datum izlaska i dalje je zacrtan za 2015. godinu, a više informacija možda dobijemo na ovogodišnjem Tokyo Game Showu.

Komentari (3)

  • adycro

    29.08.2014 - 19:55

    Sve je to lijepo i krasno solidna fizika, okruzenje nesto sve u stilu Dark Soul a ali ovakve monstere jos nisam nigdje vidio 😀 Znam da su japanci mastoviti ali ovo su monsteri kao cudoviste iz ormara i tamo neke djecije bajke u nekom horror izdanju 😀 Zubata skrinja s blagom LOOOOL

  • ivicagljivica

    29.08.2014 - 21:53

    nisi nikada sreo mimic-a u dark souls-u?

  • Caius

    30.08.2014 - 13:03

    taj mimic je ko iz final fantasy 9 me podsjeca

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?