HCL.HR

VIDEO: Skyrimov intro u stilu Igre prijestolja

Renato Pedišić 05.04.2014.   •   9 komentara   •   Zanimljivosti


Gotovo dvije i pol godine nakon izlaska Skyrima te tri godine nakon prve epizode Igre prijestolja, netko je odlučio spojiti dva fantasy svijeta i donijeti nam savršeni intro tog RPG-a u stilu slavne serije.

Jeste li se ikada osjećali potrebu da stvorite nešto što bi kombiniralo fantazijski svijet The Elder Scrollsa s onime prikazanim u knjiškom serijalu Pjesma leda i vatre? Ako jeste niste jedini, a jedan od rijetkih koji su odlučili djelovati u skladu s tom potrebom jest gospodin Brady Wold koji je uspio stvoriti nešto zaista fascinantno.

Radi se o uvodu u igru The Elder Scrolls 5: Skyrim napravljenim u stilu uvodne špice za megapopularnu HBO-ovu seriju Igra Prijestolja. Taj video jednostavno nazvan Thrones je ispao tako dobro da je vrlo brzo postao viralan. Pogledajte ga ispod.

Inače, vjerojatno ne postoji bolje vrijeme za ovakav video budući da nova sezona Igre Prijestolja na naše male ekrane stiže za par dana, a jučer je izašao i The Elder Scrolls Online, MMORPG vizija TES svijeta u režiji ZeniMaxa i Bethesde.

Kako nam se pak The Elder Scrolls 5: Skyrim svidio možete pogledati i pročitati u našoj (video) recenziji, no dovoljna vam je preporuka njegova titula najbolje PC igre te najboljeg RPG-a u našem Zlatnom Dabru 2011. godine.

Komentari (9)

  • Black op

    05.04.2014 - 14:49

    Moram odgledati The Walking Dead, Breaking bad, Game of thrones, Hunger games, uciti, odigrati mnogo naslova, kada da sve to stignem @_@

    • Aves

      @Black op, 05.04.2014 - 15:17

      Nisi ništa to odgledao!? E moje djete, ako nisi do sada, nećeš nikada.

    • Black op

      @Black op, 05.04.2014 - 15:28

      Naravno da nisam kada nijedna televizija to ne emituje, nisam izludio da gledam na malom monitoru :

    • Aves

      @Black op, 05.04.2014 - 16:55

      *kašalj* Torrenti. Barem kada skineš seriju nisi neki pirat, kad je i ovako emitiraju na televiziji. =.= A ako baš nećeš online, HRT je neko vrijeme emitirao Game of Thrones, i možda još uvijek emitiraju… Ali najbolje ti je online, lijepo Game of Thrones S01E01 i od početka! Pošto ne skidaš serije, koliko sam skužio, S je za sezonu, E za epizodu… I to pratiš za svaku seriju koju gledaš. Iako je to malo očito, ali ono. Sretno, kako god, brateu.

    • Black op

      @Black op, 06.04.2014 - 09:26

      Nije problem u torrentima vec u tome sto ne volim gledati filmove i serije na kompjuteru vec na TV-u, znam sta je S i E 😀 kada si vec spomenuo online gledanje mozes li mi preporuciti neki sajt a da je besplatno? (moze i preko pp jer ne znam da li je to ovdje dopusteno).

    • KasperskyKasa

      @Black op, 06.04.2014 - 11:18

      netflix. imaš prvo trial mjesec dana besplatno

    • Black op

      @Black op, 06.04.2014 - 16:28

      Samo 1 mjesec 🙁 a sta je sa titlovima?

  • Adam Jensen

    05.04.2014 - 15:06

    Nemam riječi za ovo, svaka mu čast.

  • niksa_91

    05.04.2014 - 21:44

    haha kliknem na play i

    "D’Oh!

    This video can’t be played with your current setup."
    otvorim u novom tabu i gledam normalno x)

    bugz..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?