HCL.HR

VIDEO: The Sims 4 i intuitivna kreacija likova

ToxarE 14.05.2014.   •   0 komentara


Likove u novoj Sims igri kreirat ćemo detaljno kao i do sada, ali znatno brže zbog intuitivnijeg sustava s kojim nećemo morati pomicati tri tisuće slajdera kako bismo dobili željeni izgled lika.

Iako The Sims 4 nema neke velike revolucionarne novine kao dosadašnji nastavci u serijalu, ovi moderni Simsi zasigurno će biti pristupačniji i praktičniji utoliko što će nam inače zahtjevno kreiranje likova i izgradnja kuće sada biti aktivnosti koje ćemo obavljati znatno brže.

U slučaju kreiranja likova, kako ćete vidjeti u sljedećem videu, više neće biti potrebno listati po desecima menija i pod-menija kako bi smo odredili dužinu trepavica našeg lika ili veličinu njegovih listova na nogama. Umjesto toga, sve će se to određivati klikom i povlačenjem, odnosno rotiranjem na željenoj zoni lica i tijela. Oblačenje će također biti brže uz veći broj gotovih stilova i sustav generiranja istih, tako da ćete u četvorci imati više vremena za samo upravljanje sudbinama virtualnih čovječuljaka koje kreirate.

The Sims 4 izaći će u drugoj polovici ove godine, najkasnije do listopada, ekskluzivno na PC platformi.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?